IGRAĆE PROTIV TSC, ALI ONDA... Važne vesti stižu iz Humske, a tiču se Umara Sadika!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

OVO NISTE ZNALI...

IGRAĆE PROTIV TSC, ALI ONDA... Važne vesti stižu iz Humske, a tiču se Umara Sadika!

Nigerijac bi mogao da upadne u problem pred meč sa Zvezdom, stoga...

Objavljeno:

Partizan u subotu gostuje TSC iz Bačke Topole, ali u Senti, u okviru 22. kola Superlige Srbije, u pokušaju da se bar na dva sata primakne Crvenoj zvezdi na osam bodova.

Na tom meču, Savo Milošević može da računa praktično na sve igrače osim Aleksandra Lutovca koji se tek vratio u trenažni proces posle povrede zadnje lože u Beleku, na prvom delu priprema, ali ono što se postavlja kao pitanje je - kolika je verovatnoća da Umar Sadik propusti Večiti derbi zbog akumuliranih žutih kartona, pošto mu samo jedan fali do utakmice suspenzije.

Umar Sadik
Umar Sadik foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Novinari su upitali trenera crno-belih na pres konferenciji da li će možda protiv TSC probati da sačuva Nigerijca, na šta je on, bez zadrške, nedvosmisleno, odgovorio:

- Neću pribegavati tome jer nema potrebe. Sadik će sutra da igra i tražiću da igra maksimalno, a protiv Proletera sigurno neće igrati. Da li zbog kartona ili zato što je procena da ne može da igra da ne bi dobio. Nema potrebe da se bavimo tim, malo vanfudbalskim stvarima koje mogu i malo sporne da budu. Nema potrebe. Ima sutra utakmicu pa šta mu Bog da - više je nego jasan Milošević, koji je tokom pres konferencije iskoristio šansu da čestita košarkašima Partizana na osvajanju Kupa Radivoja Koraća.

Utakmica između TSC-a i Partizana u subotu počinje od 16 časova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.