KLOP SA OBE NOGE NA ZEMLJI: Svi smeju da slave titulu osim nas!
Jirgen Klop, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

STRPLJIV

KLOP SA OBE NOGE NA ZEMLJI: Svi smeju da slave titulu osim nas!

Liverpul je pobedio Junajted s 2:0, a nemački stručnjak je kazao da su "crveni đavoli" samo na trenutke igrali fudbal

Objavljeno:

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da navijači imaju pravo da slave titulu pre vremena, ali da se takva atmosfera ne sme preneti i na igrače.

- Nemam problem sa tim, svi treba da slave ovu situaciju osim nas. Nije se ništa promenilo, imamo istu prednost. Rekao bih da se osećamo drugačije, ali nije tako - rekao je Klop, prenosi Skaj sport.

Navijači Liverpula su na večerašnjoj utakmici protiv Junajteda skandirali "Osvojićemo ligu", a Klop je rekao da oni to mogu da pevaju i da su to već radili u prošlosti.

foto: EPA

Liverpul je pobedio Junajted s 2:0, a nemački stručnjak je kazao da su "crveni đavoli" samo na trenutke igrali fudbal. - I Solskjer će reći isto. Želeli su da nas iznerviraju, odvrate pažnju, igraju odbranu i onda iz kontranapada probaju da dođu do gola. Imali su trenutke kada su igrali fudbal, ali ne prečesto. Način na koji smo mi stvarali šanse je bio izuzetan - rekao je Klop.

On je dodao i da je osvajanje Premijer lige glavni cilj za ovu sezonu.

- Prvo i najvažnije je Premijer liga. Igramo ponovo u četvrtak i to je naš sledeći izazov. Nemam dovoljno prostora u svojoj glavi da razmišljam o bilo čemu drugom - zaključio je Klop.

Liverpul će sledeći meč igrati protiv Vulverhemptona, a taj duel na programu je u četvrtak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.