JUNAJTED NA KOLENIMA: Moćni Liverpul slavio u derbiju, o Alisonovoj asistenciji će se dugo pričati!
Alison, Foto: AP

premijer liga, 23. kolo

JUNAJTED NA KOLENIMA: Moćni Liverpul slavio u derbiju, o Alisonovoj asistenciji će se dugo pričati!

Nastavljeno takmičenje u Premijer ligi

Objavljeno: 20:21h

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Mančester junajted sa 2:0 u 23. kolu Premijer lige. Strelci golova za domaći tim bili su Virdžil Van Dajk u 14. minutu i Mohamed Salah u 93.

"Redsi" su do ranog vodjstva stigli posle kornera Trenta Aleksander-Arnolda, kada je Van Dajk glavom šutirao i savladao Davida De Heu.

Nastavak meča nastavljen je u istom ritmu, Liverpul je imao inicijativu i stvarao šanse. Još dva gola postogli su domaći igrači, ali su oba poništena.

Najpre je Roberto Firmino pogodio, ali je gol poništen zbog kontakta s golmanom Junajteda, da bi Vajnaldum bio u ofsajdu pre nego što je pogodio gol.

Do kraja prvog dela igre "crveni djavoli" imali su dve prilike za gol, ali je Antoni Marsijal bio neprecizan, a šut Van Bisake zasutavio je Alison Beker.

Drugo poluvreme donelo je po nekoliko prilika za oba tima, ali se rezultat promenio tek u trećem minutu sudijske nadoknade. Posle sjajne asistencije golmana Alisona Salah je šutirao po sredini gola i duplirao prednost svog tima.

Liverpul je i dalje na prvoj poziciji na tabeli Premijer lige, sa 64 bodova, dok su "crveni djavoli" na petom mestu uz 34 boda.

U sledećem kolu izabranici Jirgena Klopa gostovaće Vulvsima, dok će Junajted na svom terenu igrati protiv Barnlija.

Fudbaleri Barnlija pobedili su na svom terenu ekipu Lestera sa 2:1, u utakmici 23. kola Premijer lige.

Lester je poveo u 33. minutu golom Harvija Barnsa, ali je domaći tim u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat. Kris Vud je u 56. minutu izjednačio na 1:1, potom u 68. minutu Džejmi Vardi nije iskoristio penal, da bi pobedu Barnliju doneo Ešli Vestvud golom u 80. minutu.

Barnli je upisao osmu pobedu od početka sezone, prvu posle četiri kola i trenutno je na 14. mestu na tabeli sa 27 bodova. Na drugoj strani, Lester je zabeležio šesti poraz i treći je sa 45 bodova, odnosno ima tri manje od drugoplasiranog Mančester sitija.

Fudbaleri Barnlija u narednom kolu Premijer lige gostuju Mančester junajtedu, dok će Lester dočekati Vest Hem.

Premijer liga, 23. kolo:

nedelja:

Barnli – Lester 2:1 (0:1) (Vud 56, Vestvud 79 -- Barns 33) 17.30 Liverpul – M. Junajted

subota:

Njukasl – Čelsi 1:0 (0:0) (Hejden 90+5) Votford – Totenhem 0:0 (0:0) Arsenal – Š. Junajted 1:1 (1:0) (Martineli 45 - Flek 83) Brajton – Aston Vila 1:1 (1:0) (Trosar 38 - Griliš 75) M. Siti – Kristal Palas 2:2 (0:1) (Aguero 82, 87 - Tosun 39, Fernandinjo 90) Norič – Bornmut 1:0 (1:0) (Puki 33) Vest Hem – Everton 1:1 (1:1) (Diop 40 - Kalvert-Luin 44) Sautempton – Vulverhemtpon 2:3 (2:0) (Bednarek 15, Long 35 - Neto 53, Himenes 65, 76)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.