ESPRESO SAZNAJE: Partizan zakazao i treći meč u Turskoj, a to nije sve...
Fudbaleri Partizana, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

pripreme u beleku

ESPRESO SAZNAJE: Partizan zakazao i treći meč u Turskoj, a to nije sve...

Crno-beli će u jednom danu imati dve utakmice, jednu u jutarnjem, jednu u popodnevnom terminu

Objavljeno: 14:45h
Aleksa Radosavljević

Polako se završava prva sedmica koju fudbaleri Partizana provode na pripremama u turskom letovalištu Belek, na kojim i dalje nije odigrana nijedna prijateljska utakmica.

Razlog za to, pre svega je što je prvi deo priprema bazični, dakle radi se na snazi i kondiciji, a manje na uigravanju ekipe, dok će tek za nedelju i po dana u Kataru biti odigran prijateljski turnir sa ruskim velikanima, gde će se i isprofilisati ekipa koja će pokušati da vrati titulu u Humsku uprkos zaostatku od čak 11 bodova za večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Već smo vam pisali da crno-beli imaju zakazana dva meča (22. i 26. januara) sa Krakovijom i Ružomberokom, koji će se igrati na terenu Sueno hotela od 14 časova po srednjeevropskom vremenu, ali sada se pojavila i nova informacija.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Naime, istog dana kao meč sa Krakovijom, mlađi prvopozivci za koje se odlučio Savo Milošević imaće priliku da od 11 časova po lokalnom, a 9 po "srpskom" vremenu, odmere snage sa ekipom rumunskog Vitorula, koja se nalazi u istom hotelu kao i ekspedicija četvorostrukog uzastopnog osvajača Kupa Srbije.

Ono što dodatno treba da obraduje sve pristalice crno-belih jeste to što je Arenasport televizija obezbedila i prenos utakmice sa timom iz poljske Ekstraklase, tako da će svi zainteresovani, pored tekstualnog prenosa na našem sajtu, prvi pravi test za crno-bele moći da prati i na televiziji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.