NADAM SE POVRATKU, NE MOGU DA SE ODREKNEM TOG CILJA: Marko Grujić otkrio sa kim se čuje preko Whats app-a!
Foto: Filip Plavčić

odlučan

NADAM SE POVRATKU, NE MOGU DA SE ODREKNEM TOG CILJA: Marko Grujić otkrio sa kim se čuje preko Whats app-a!

Grujić je u januaru 2016. godine potpisao za Liverpul kao prvo pojačanje menadžera Jirgena Klopa

Objavljeno:

Srpski vezni fudbaler na pozajmici u Herti iz Berlina Marko Grujić poručio je da i dalje ne odustaje od igranja za aktulenog prvaka Evrope Liverpul.

Grujić je u januaru 2016. godine potpisao za Liverpul kao prvo pojačanje menadžera Jirgena Klopa, baš na insistiranje Nemca, ali je odigrao samo 14 utakmica i uglavnom bio na pozajmicama.

- I dalje se nadam povratku na Enfild. Ne mogu tek tako da se odreknem svog cilja. Zapravo, radim kao nikad u životu da ispunim tu želju - rekao je Grujić u intervjuu za "Goal".

foto: EPA/Felipe Trueba

Konkurencija u veznom redu "crvenih" je jaka u vidu kapitena Džordana Hendersona, Džejmsa Milnera, Žoržinja Vajnalduma, Nabija Keite i Fabinja.

- Svaki od njih ima ulogu. Igračima kojim možeš da se diviš i mnogo naučiš - ne krije 23-godišnji Srbin, uz napomenu da je stalno u kontaktu sa Klopom putem "Whats app"-a.

foto: Reuters

- Zvuči da nije ništa posebno, ali jako znači mladom igraču.

Prema njegovim rečima zna da će biti izuzetno teško da postane deo snažne ekipe Liverpula.

- Nisam glup, znam da je to težak zadatak. Liverpul je neverovatan tim, najbolji na svetu i moram da budem na veoma visokom nivou da bih dobio šansu. Zato gledam mnogo njihovih utakmica, da dodatno naučim i zato sam odlučio za Hertu, kako bih igrao redovno. Sledeće sezone ko zna, možda budem u timu.

Grujić je letos birao između brojnih ponuda za pozajmice, kao što su Ajntraht iz Frankfurta, Verder i Atalanta, ali je izabrao da drugu godinu provede u Herti

- Volim život ovde. Srećan sam što sam tokom karijere bio u gradovima kakvi su Beograd, Liverpul i Berlin. Od prvog minuta u Herti se osećam jako komforno. Radim sa trenerom Jirgenom Klinsmanom, živa je legenda u Nemačkoj, veoma je pozitivan i čast mi je što radim sa njim - zaključio je Grujić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.