NOVI PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED JANG BOJS: Pored Bena i Pavkova, još jedan važan igrač pod velikim znakom pitanja!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

LOŠE VESTI ZA CRVENO-bele

NOVI PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED JANG BOJS: Pored Bena i Pavkova, još jedan važan igrač pod velikim znakom pitanja!

Svi se nadaju da će ovde da se desi preokret, ali situacija ne deluje dobro

Objavljeno: 09:31h

Fudbaleri Crvene zvezde prvi duel kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj (sreda, 21.00) dočekaće u ne baš idealnom trenutku s obzirom na kadrovske probleme koji muče ekipu

Već ranije su povređeni El Fardu Ben i Milan Pavkov, koji nisu bili spremni ni za revanš protiv Kopenhagena protekle nedelje.

Za Bena još postoje male šanse da se u sredu uveče nađe na terenu u Bernu, dok Pavkov nije ni prijavljen za mečeve protiv Jang Bojsa.

Kanjas protiv Kopenhagena
Kanjas protiv Kopenhagena foto: Starsport©

Poseban problem za trenera Vladana Milojevića biće koga da stavi umesto Dušana Jovančića, koji će zbog kartona propustiti duel u Švajcarskoj. Povreda ista muči Hosea Kanjasa, pa je utoliko glavobolja još veća, a i on je pod velikim znakom pitanja.

Za očekivati je da Miloš Vulić ili Njegoš Petrović zauzmu mesto u startnih 11, mada postoje šanse da se i Mirko Ivanić povuče na prirodniju poziciju na sredini terena.

U vezi sa odbranom ne bi trebalo da bude dileme. Umesto suspenodvanog Nemanje Milunovića mesto u paru sa Milošem Degenekom izvesno će zauzeti heroj iz penal serije u Kopenhagenu Radovan Pankov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.