FUDBALSKI TRANSFER LETA U SRBIJI: Proslavljeni reprezentativac Ukrajine stiže u Beograd!
Marko Dević u dresu Ukrajine, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNA VEST

FUDBALSKI TRANSFER LETA U SRBIJI: Proslavljeni reprezentativac Ukrajine stiže u Beograd!

Verovali ili ne, nije ni Zvezda, a ni Partizan

Objavljeno: 08:16h

Kakva vest, strašna vest! I to ne iz Ljutica Bogdana ili Humske, odakle smo navikli na najveće transfere u srpskom fudbalu, već iz malo daljeg dela komšiluka - iz Zaplanjske.

Voždovac je završio još jedno veliko, verovatno i najveće u modernoj istoriji kluba, pojačanje za ovu sezonu, pošto na "krov" stiže proslavljeni reprezentativac Ukrajine.

U pitanju je, pretpostavili ste do sada, Marko Dević, momak koji je za vreme bogate karijere nastupao za Šahtjor, Rubin Kazanj, Rostov i Metalist iz Harkova, a za reprezentaciju svoje "druge" domovine igrao je čak 35 puta uz sedam postignutih pogodaka.

Inače, Voždovac je klub iz koga je Dević prvenstveno i otišao u "beli svet", ali tada je to bila ekipa sa dosta slabijom infrastrukturom nego danas - bez velelepnog stadiona na krovu, fuzionisana sa Železnikom kako bi opstala u blatu srpskog fudbala, ali i bez fantastičnog "admina" koji žari i pali na društvenim mrežama širom Srbije (izvini, Javorov admine - ko razume shvatiće).

Videćemo hoće li ovaj zvučni potpis doneti nešto dobro Voždovcu koji već sezonama ima visoke ambicije, ali nikako da ih u potpunosti ostvari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.