MILOŠEVIĆ O STRAHU OD KIKSA: Opasni su! Osetio sam na svojoj koži koliko je Napredak nezgodan!
Savo Milošević poštuje Napredak i trenera Milorada Kosanovića, Foto: Starsport©

Svaki meč kao finale

MILOŠEVIĆ O STRAHU OD KIKSA: Opasni su! Osetio sam na svojoj koži koliko je Napredak nezgodan!

Trener crno-belih ističe da ne mora da kaže koliko je važan ovaj meč za njegovu ekipu

Objavljeno: 14:09h

Trener Partizan Savo Milošević rekao je da je pred njegovom ekipom "još jedna jako bitna utakmica" protiv Napretka iz Kruševca, s obzirom na to da crno-belima do kraja prvenstva potrebne sve pobede kako bi matematički ostali u trci za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. - Još jedna jako bitna utakmica za nas. Prva protiv Mladosti, u ovom 'mini ciklusu', prošla je dobro. Očekujem isti odnos i odlučnost. O važnosti nema potrebe da pričam, jer svi znamo da je za nas do kraja svaka veoma bitna. Psihološki su to jako teške utakmice, jer stalno postoji strah od eventualnog 'kiksa' - rekao je Milošević novinarima u SC Teleoptik.

Savo Milošević ističe koliko su ove utakmice psihički teške za igrače
Savo Milošević ističe koliko su ove utakmice psihički teške za igračefoto: Starsport©

Crno-beli će u nedelju od 18.00 dočekati Napredak iz Kruševca u 35. kolu Superlige Srbije. - Napredak je jako nezgodna ekipa, osetio sam to na koži u svojoj prvoj utakmici u Partizanu. To je ekipa sa dosta dobrih pojedinaca. Oni mogu svakoga da kazne, što smo videli protiv Vojvodine. Opasni su, znaju šta rade. Njihovog trenera (Milorada Kosanovića) jako dugo znam. Izuzetno ga poštujem, s obzirom na to da pravi izuzetne rezultate sa uslovno manjim klubovima. To je sjajan rezultat - kazao je on.

Savo Milošević neće moći da računa na Svetu Markovića
Savo Milošević neće moći da računa na Svetu Markovićafoto: Starsport©

Milošević je rekao da će svi igrači sem Svetozara Markovića, koji je suspendovan zbog kartona, biti u konkurenciji za sastav. Na konstataciju novinara da je Partizan od njegovog dolaska upisao sve pobede na domaćem terenu, a sve poraze u gostima, Milošević je rekao da je "evidentno" da kvalitet terena znatno pomaže njegovom timu, ali da se u tome ne sme tražiti alibi. - Moraćemo to da korigujemo, jer mi najbitnije utakmice do kraja sezone igramo van Beograda i tome ćemo morati da se prilagodimo - rekao je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.