NEMATE NOVCA ZA FRIZERA ZA PSE? Vaš ljubimac i bez toga može da ima sjajnu frizuru!
Redovnim šišanjem i četkanjem, takođe, ćete biti u mogućnosti da uočite eventualne promene na koži vašeg psa, Foto: Profimedia

Oduševićete se

NEMATE NOVCA ZA FRIZERA ZA PSE? Vaš ljubimac i bez toga može da ima sjajnu frizuru!

Svakodnevno četkanje vaših ljubimaca, ali i redovno šišanje pasa pomaže u skidanju nečistoća sa dlake i kože, čineći krzno vašeg ljubimca sjajnijim, urednijim i kvalitetnijim

Objavljeno: 11:20h

Mnogi vlasnici pasa, baš u proleće muče muku sa opadanjem dlaka i šišanjem svojih ljubimaca. Neki psi nisu ljubitelji četkanja i šišanja, dok drugi nemaju mogućnost odlaska kod profesionalnog frizera. Ipak, ne smete da dozvolite da dlaka vašeg psa bude zapuštena.

Svakodnevno četkanje vaših ljubimaca, ali i redovno šišanje pasa pomaže u skidanju nečistoća sa dlake i kože, čineći krzno vašeg ljubimca sjajnijim, urednijim i kvalitetnijim. Redovnim šišanjem i četkanjem, takođe, ćete biti u mogućnosti da uočite eventualne promene na koži vašeg psa. Četkanjem možete da primetite parazite, infekcije i upale na koži u vidu kvržica, što zahteva obaveznu posetu veterinaru.

Ukoliko, niste u mogućnosti da vašem psu priuštite profesionalnog frizera, to nije razlog da mu bez obzira na to ne priuštite sjajan tretman. U nastavku vam dajemo sjajan predlog za praviljnu negu vašeg prijatelja, a bez velikog opterećena za novčanik! Rešenje je u mašinici - trimeru za pse! Sa ovom spravicom moćićete uvek, svuda, kada god poželite da ošišate svog psa. Bežična mašinica Zowael je oduševila mnoge vlasnike i postala njihov nezamenljiv saveznik.

foto: Promo

Mašinica je veoma laka za upotrebu, neće uznemiriti psa i ima punjivu bateriju. Vreme efektivnog rada je 45 min, a u paketu dobijate: Uređaj, 2 češlja (3/6mm, 9/12mm), ulje za podmazivanje, četkicu za čišćenje i adapter za punjenje.

foto: Promo

Cena seta je 2499 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijska cena traje, dok traju zalihe.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.