CIRKUS SA SATNICOM U SUPERLIGI: Promenjen termin i Partizanu protiv Napretka! Crno-beli bez Markovića!
Mark Valijente se oporavio od povrede, Foto: Starsport©

Totalna zbrka

CIRKUS SA SATNICOM U SUPERLIGI: Promenjen termin i Partizanu protiv Napretka! Crno-beli bez Markovića!

Utakmica će se igrati dva sata kasnije

Objavljeno:

Navikli smo već na neozbiljne momente u elitnom rangu srpskog fudbala, ali ovo već sada podseća pomalo i na lakrdiju kako se bliži kraj sezone.

U ozbiljnim ligama i državama su termini utakmica unapred određeni i samo u slučaju nekih ekstremnih situacija se mogu promeniti, ali se zato u Srbiji to može menjati iz sata u sat.

Tako posle zbrke sa terminom meča između Crvene zvezde i Mladosti, koji je prvo pomeren na 19h pa vraćen na 18h, došlo je i do promene termina meča Partizan - Napredak.

U Humsku je iz kancelarije Superlige stiglo obaveštenje da se meč u nedelju sa 16 časova pomera na 18 časova, pod objašnjenjem "da bi se zaštitio integritet takmičenja".

U međuvremenu, problemi za Sava Miloševića u defanzivnom delu tima su nastavljeni, pošto je Svetozar Marković u sredu protiv Mladosti dobio četvrti žuti karton u sezoni i sledi mu utakmica pauze kao sankcija.

Ipak, u tim se vraćaju Valijente posle povrede i Strahinja Pavlović koji je odradio suspenziju zbog crvenog kartona u 160. Večitom derbiju, pa je pitanje da li će Pavlović ili iskusni Ostojić biti u paru sa Špancem u centralnom delu odbrane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.