PARTIZAN IZGUBIO, A TO NIJE NAJGORE OD SVEGA: Povreda još jednog ključnog igrača, nove loše vesti za crno-bele!
Zoran Bata Mirković na pripremama u Beleku, Foto: Espreso

ESPRESO U BELEKU

PARTIZAN IZGUBIO, A TO NIJE NAJGORE OD SVEGA: Povreda još jednog ključnog igrača, nove loše vesti za crno-bele!

"Zadovoljan sam momcima koji su igrali prvo poluvreme, drugo je bilo siromašno", rekao je Mirković

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Trener Partizana Zoran Bata Mirković nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo posle poraza njegove ekipe na startu priprema u Beleku od Slovana iz Libereca (0:1).

- U periodu smo kada su igračima teške noge i to se videlo. Zadovoljan sam igračima koji su igrali prvo poluvreme. Bili smo odgovorni, agresivni, što se tiče defanzivnog bloka. Treba više da igramo, da tražimo dubinu, da budemo bolji u realizaciji. Drugo je bilo dosta siromašno i to mora mnogo, mnogo bolje.

Zoran Mirković kaže da je zadovoljan izdanjem talentovanog Filipa Stevanovića
Zoran Mirković kaže da je zadovoljan izdanjem talentovanog Filipa Stevanovićafoto: Starsport©

Naravno, odmah se osvrnuo na supertalentovanog Filipa Stevanovića, koji umalo da se u prvom minutu upiše u listu strelaca, kada je šutirao sa ivice kaznenog prostora.

- Mogu da budem zadovoljan Filipom, videli ste o kakvom se igraču radi, ali on sa svojih 16 i po godina ne može da bude dovoljno snažan. Moraćemo na tome da radimo.

Iako je najavljivano da će braniti celu utakmicu, Vladimira Stojkovića je u 50. minutu zamenio Filip Kljajić (koji se istakao sa par dobrih odbrana u kasnoj fazi meča).

- On se požalio na bol u tetivi, nismo planirali da ga menjamo u 50. minutu - saopštio je Mirković veoma loše vesti za već desetkovane crno-bele.

Rikardo?

- I dalje je van stroja, kao i Dača Pantić i Đorđe Ivanović, dok očekujemo dolazak Marka Jankovića.

Georgijević i Musa Ndžaj?

- Previše je malo vremena za davanje nekog preteranog suda. Igrali su samo 45 minuta. Radili su ono što se od njih tražilo. Što se tiče Muse, on mora mnogo bolje, da bude konkretniji, da više traži dubinu.

Naredni meč crno-belih na programu je 31. januara od 15 časova po srpskom vremenu (17 po lokalnom u Turskoj), a protivnik će biti poljska Krakovija.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Beleka - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.