PARTIZAN PAO NA PRVOM TESTU: Slovan ni iz čega do trijumfa, moraće da se radi na branjenju kornera!
Foto: Printscreen/Youtube/FC Slovan Liberec

ESPRESO U BELEKU

PARTIZAN PAO NA PRVOM TESTU: Slovan ni iz čega do trijumfa, moraće da se radi na branjenju kornera!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz "live stream" na našem sajtu

Objavljeno: 15:07h
Aleksa Radosavljević

Partizan je odigrao prvu utakmicu na pripremama u Beleku nadomak Antalije, a rival je bio Slovan iz Libereca. Konačan rezultat bio je 1:0 (0:0) u korist tima iz Češke.

Ekipa crno-belih u prvom poluvremenu:

Partizanova startna postava u ovom meču
Partizanova startna postava u ovom mečufoto: Espreso

Ekipa crno-belih u drugom poluvremenu:

Partizanova postava u drugom poluvremenu
Partizanova postava u drugom poluvremenufoto: Espreso

Ekipa Slovana:

Startna postava Slovana iz Libereca
Startna postava Slovana iz Liberecafoto: Espreso

Tokom prvog dela igre videli smo samo dve šanse, i to obe u režiji igrača Partizana. Prvu je u prvom minutu propustio mlađani supertalentovani Filip Stevanović, dok je drugu, dosta izglednu, promašio novi-stari partizanovac Dejan Georgijević, kada je izašao sam pred golmana posle kiksa odbrane Slovana, ali je šutirao visoko iznad prečke.

Drugo poluvreme otvoreno je slobodnim udarcem Zorana Tošića, kojim je, nažalost po njega pogodio protivničkog igrača u nos. Do 68. minuta, Slovan nije imao nijednu priliku, a onda je usledio hladan tuš za beogradski klub. Posle ne preterano opasnog i veoma niskog centaršuta iz kornera, lopta je stigla do Oršule, igrača sa brojem 7 koji je bio precizan. Nemanja G Miletić (levi bek) je reagovao prilično loše u tom momentu, iako je bio bliži lopti, pa ga je ubrzo potom zamenio Slobodan Urošević.

Meč je posmatrao i Marko Jevtović bivši igrač Partizana
Meč je posmatrao i Marko Jevtović bivši igrač Partizanafoto: Espreso

Posle toga, crno-beli se nisu predavali, umalo da Strahinja Pavlović, još jedan novi klinac iz Partizanove škole, postigne gol glavom posle centaršuta Armina Đerleka iz ugla, ali je lopta kačila jednog defanzivca i završila pravo u naručju golmana.

Da nije bilo golmana Filipa Kljajića, koji je na teren ušao u 50. minutu, ovaj poraz mogao je da bude još teži. U dva navrata između 70. i 80. minuta skinuo je po zicer.

A tu je bio i Radivoj Bosić pristiglo pojačanje iz Crvene zvezde
A tu je bio i Radivoj Bosić pristiglo pojačanje iz Crvene zvezdefoto: Espreso

Valja napomenuti da u ekipi Partizana nisu bili Rikardo (vuče povredu još od dolaska u Belek, trebalo bi da se uskoro vrati u trenažni proces), Danilo Pantič, Đorđe Ivanović i Saša Ilić. Tokom ove utakmice doputovao je Radivoj Bosić, momčić koji je stigao iz Crvene zvezde, dok je meču prisustvovao i bivši fudbaler crno-belih Marko Jevtović, sa kojim ćete intervju imati prilike da čitate u bliskoj budućnosti.

Sledeća utakmica crno-bele ekspedicije u Beleku na programu će biti 31. januara protiv poljske Krakovije u 15 časova po srpskom, 17 po lokalnom turskom vremenu. Sva dešavanja sa nje, kao i sa ove, moći ćete da ispratite uz Espreso.co.rs, čiji novinar se nalazi na licu mesta.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa sa priprema Partizana - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.