MA, JA UVEK TUČEM, TO MI NIJE STRANO! Hit izjava Partizanovog klinca posle prvog meča na pripremama!
Strahinja Pavlović je bio sasvim solidan u duelu sa Liberecom, Foto: Adria Media TV

Nema straha

MA, JA UVEK TUČEM, TO MI NIJE STRANO! Hit izjava Partizanovog klinca posle prvog meča na pripremama!

Tek drugi meč u seniorskom timu, ali je pokazao da se ne plaši

Objavljeno: 15:42h
Aleksa Radosavljević

Partizan je doživeo poraz u prvoj pripremnoj utakmici u Turskoj protiv Slovana iz Libereca.

Trener Zoran Bata Mirković je želeo da ukaže priliku što većem broju igrača na ovom susretu, pa je u vatru ubacio i neke dečake koji su ove zime prekomandovani u prvi tim iz Teleoptika i omladinske škole.

Među njima je i talentovani Strahinja Pavlović.

- Ovo mi je druga utakmica, prva je bila protiv Teleoptika. zadovoljan sam kako sam odigrao, napravio sam par grešaka, ali ovo je novo iskustvo za mene - rekao je posle meča Pavlović i potom uporedio omladinski i seniorski fudbal.

- Velika je razlika u odnosu na omladinski fudbal. Mnogo je brže, jače, moram brže da donosim odluke. Ja uvek tučem, to mi nije strano. I u omladincima sam tukao.

Ovaj meč je obilovao čvrstim duelima.

- Ovo je bila prava utakmica za ono što nas čeka u nastavku sezone. Prava proba, oni su čvrsta i jaka ekipa. Nije bilo mnogo fudbala, ali oni su se malo bolje snašli i postigli gol.

Ekipi Partizana se priključio i novajlija iz Crvene zvezde Radivoj Bosić koga Pavlović poznaje iz duela u omladinskoj konkurenciji, ali i iz nacionalnog tima.

- Boske i ja smo drugari iz mlade reprezentacije. Želim mu dobrodošlicu i nadam se da će pokazati kvalitet koji ima. Nas dvojica smo vodili duele kada sam igrao za Teleoptik, vodili smo dobre bitke. Igrač je koji zna fudbal, jak, dobar na lopti i mislim da će nam dobro doći - rekao je Pavlović o novom saigraču.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa sa priprema Partizana - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.