PARTIZAN IGRA PRVI MEČ: Saznali smo kojih 11 igrača će istrčati na teren, posebno obratite pažnju na jedno dete!
Zoran Bata Mirković, Foto: Starsport©

ESPRESO U BELEKU

PARTIZAN IGRA PRVI MEČ: Saznali smo kojih 11 igrača će istrčati na teren, posebno obratite pažnju na jedno dete!

Vreme je za ono pravo - za fudbal!

Objavljeno: 08:53h
Aleksa Radosavljević

Oblaci su se sklonili, sunce je granulo u turskom letovalištu Belek, gde crno-beli baš ovog ponedeljka igraju svoj prvi meč na ovogodišnjim zimskim pripremama.

Rival izabranika Zorana Mirkovića je češki Slovan iz Libereca, srpskoj publici poznat i po onom trijumfu u dvomeču nad Crvenom zvezdom iz sezone 2006/07 u plej-ofu za ulazak u grupnu fazu tadašnjeg Kupa UEFA.

Pored Rikarda Gomeša, koji i dalje vuče povredu i ne trenira sa ekipom, Danila Pantića i Đorđa Ivanovića koji se oporavljaju, kao i Marka Jankovića (stiže 1. februara posle operacije) i Radivoja Bosića (novopridošlog momka iz Crvene zvezde), svi igrači su trenirali u nedelju, kada se i iskristalisalo kojih 11 bi trebalo da istrče na teren!

Rikardo Gomeš je i dalje povređen
Rikardo Gomeš je i dalje povređenfoto: Starsport©

Vladimir Stojković - Nemanja R Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente, Zlatan Šehović - Nebojša Kosović, Saša Zdjelar - Goran Zakarić, Filip Stevanović, Musa Ndžaj - Dejan Georgijević.

Dakle, Zoran Mirković se odlučio da ne komplikuje previše, na teren će izvesti najbolje što trenutno ima na raspolaganju, dok će ostatak tima priliku dobiti u drugom poluvremenu. Moramo da naglasimo i da posebnu pažnju obratite na buduću zvezdu srpskog fudbala Filipa Stevanovića, koji je sve novinare ostavio bez teksta na dosadašnjim treninzima svojom brzinom, tehnikom, ali i time što gotovo podjednako dobro barata i levom i desnom nogom. Upravo ta karakteristika dozvoljava mu ogroman manevarski prostor u driblinzima, a nekoliko puta je demonstrirao kakva umetnost se krije u njemu. Ostaje nam da vidimo kako će mu se poklopiti kockice na ovom meču.

Filip Stevanović se fino nameće tokom priprema
Filip Stevanović se fino nameće tokom pripremafoto: Starsport©

Prema specijalizovanom portalu Transfermarkt, crno-beli su na tržištu čak četiri puta vrednija ekipa od Slovana, koji se, doduše, ovog januara poprilično pojačao dovođenjem prekaljenog češkog napadača i povremenog reprezentativca Libora Kozaka iz Livorna. Pored njega, stigla su još dva igrača, ali potpuno nepoznata sportskoj publici na našim prostorima - Oskar Dorli iz Trakaija (nije igrao prethodnog leta protiv crno-belih, jer je bio pozajmljen igrač upravo u ovom češkom klubu) i golman iz omladinskog pogona Olivije Fligen, Belgijanac.

Meč je na programu od 15 časova po lokalnom, odnosno 13 časova po srednjeevropskom vremenu, a i dalje nije poznato da li će biti prenosa na Youtube-u, na Partizanovoj televiziji. Zna se da TV Arenasport neće raditi ovu utakmicu, a razlog su tehnički problemi s kojim se novinari susreću u sportskom centru hotela Sueno u Beleku.

Pratite Espreso oko podneva, tada ćemo se javiti sa novim informacijama i obavestiti simpatizere kluba iz Humske mogu li da gledaju duel sa češkim klubom ili će morati da, kao u neka stara vremena, čekaju izveštaj u pisanim medijima.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Beleka - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.