BOMBA NA POMOLU: Zvezda dovodi napadača iz francuske Lige 1!
Berić u razgovoru sa Pajeom, Foto: Reuters

OPAAAA!!!

BOMBA NA POMOLU: Zvezda dovodi napadača iz francuske Lige 1!

Delije na prstima iščekuju kako će ovo da se odvija...

Objavljeno:

Nekoliko francuskih portala javlja veoma interesantnu vest, koja će posebno zanimati Delije.

Naime, Zvezda je zainteresovana da u svoje redove dovede Roberta Berića, napadača Sent Etjena. Reč je o slovenačkom napadaču, kojeg je francuski klub platio 7.500.000 evra na leto 2015. godine, a kojem aktuelni ugovor ističe na leto. Crveno-beli bi navodno želeli posao da završe ove zime.

Isti izvori navode i da je pored Crvene zvezde za potpis 27-godišnjeg golgetera zainteresovan i škotski Rendžers, dok je njegov menadžer Amir Ružnić istakao da je letos Sent Etjen odbio ponudu Dinama iz Kijeva.

- Sent Etjen mu tada nije dozvolio da ode, a onda je zamoljen da potpiše novi ugovor. Ali, od tada nijedan zvanični predlog na tu temu nije postavljen - rekao je Ružnić.

Berić je potpuno eksplodirao u sezoni 2014/2015. kada je u dresu Rapida iz Beča postigao 27 golova na 33 prvenstvena meča. Već narednog leta se pojavio Sent Etjen sa više nego ozbiljnom ponudom i završio posao. U Sent Etjenu je na 57 mečeva postigao 18 golova, što je manje nego što se od njega očekivalo, ali baš u Crvenoj zvezdi mogao bi da oživi karijeru.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima više nego ozbiljnu konkurenciju u špicu napada. Pod ugovorom su Milan Pavkov, Ričmond Boaći i talentovani Dejan Joveljić, dok je na pozajmici do kraja sezone Nikola Stojiljković.

Pitanje je samo ko od njih bi morao da ode kada bi Berić dobio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.