ČISTIJI SMO OD PARTIZANA, TUŽIĆEMO! Vranjanci podneli krivične prijave protiv 3 svoja igrača zbog nečasnih radnji!
Dragan Recko Antić kaže da će "sve nečasne radnje dobiti ime i prezime", Foto: Starsport©

Bura se diže u Vranju

ČISTIJI SMO OD PARTIZANA, TUŽIĆEMO! Vranjanci podneli krivične prijave protiv 3 svoja igrača zbog nečasnih radnji!

Na tapetu su golman Đurić i igrači Zucović i Đokić

Objavljeno: 10:08h

Posle zatišja koje je nekoliko nedelja trajalo u Dinamu iz Vranja, sada je opet podignuta prašina, čim se završio jesenji deo šamnpionata.

Brujala je Srbija posle utakmice Partizan - Dinamo Vranje koju su crno-beli dobili 6:0, a pljuštale su optužbe na račun igrača sa juga Srbije da su namerno puštali golove i da su učestvovali u nameštanju meča za kladionice. Pogotovo je to bilo na tapetu posle izjave trenera da će okončati karijeru golmanu Urošu Đuriću.

I kada se pomislilo da se cela stvar primirila, usledio je sada intervju prvog čoveka Vranjanaca i bivšeg trenera Dragana Recka Antića koji je suspendovan za obavljanje funkcija u fudbalu zbog komentara na račun sudija.

Antić je za "Sportski žurnal" poručio da je klub podneo krivične prijave protiv trojice osumnjičenih igrača zbog sumnje da su učestvovali u nečasnim radnjama, a to su golman Uroš Đurić, i igrači Lazar Đokić i Jovan Zucović.

- Niko naš obraz ne sme da kalja, niti ćemo to trpeti u budućnosti. Sva trojica su suspendovana, a Višem tužilaštvu u Vranju predali smo predmete protiv njih trojice. Postoje opravdane sumnje da su se bavili nečasnim radnjama - rekao je Antić.

Dragan Recko Antić je najavio tužbu protiv Željka Pantića
Dragan Recko Antić je najavio tužbu protiv Željka Pantića foto: Printscreen/youtube

On je potom izneo optužbe i na račun Partizana i najavio tužbu protiv novinara Željka Pantića.

- Podnećemo i prijavu protiv novinara sa TV Partizan. Da barem na sudu dobijemo satisfakciju za sve neistine izrečene poslednjih dana na adresu našeg kluba. Dinamo je čistiji od Partizana, to garantujem. Sve nečasne radnje dobiće uskoro ime i prezime - poručio je Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.