KO BI MENI PONUDIO TOLIKE PARE?! Opet se oglasio golman Dinama zbog optužbi da je primio hiljade evra za nameštanje
Uroš Đurić je osumnjičen od strane javnosti, Foto: Starsport©

Demantuje sve

KO BI MENI PONUDIO TOLIKE PARE?! Opet se oglasio golman Dinama zbog optužbi da je primio hiljade evra za nameštanje

Anatemisani čuvar mreže je morao još jednom da se obrati javnosti povodom sumnji da je primio mito za meč protiv Partizana

Objavljeno: 12:39h

Na stubu srama se našao golman Dinama iz Vranja, Uroš Đurić, koji je optužen da je namerno puštao golove protiv Partizana zbog zarade na kladionici.

Nakon što je suspendovan od strane kluba zbog "branjenja, odnosno, nebranjenja, posle čega je doveo celu fudbalsku javnostu u sumnju", kako je pisalo u saopštenju kluba, kroz čaršiju se provukla informacija da je za to primio mito od čak 8.000 evra.

- Budimo ozbiljni, molim vas! Čuo sam i ja to i ne verujem šta se piše. Ko bi meni nudio te pare? Ne znam ljude koji se bave tim stvarima i zaista nemam nikakve veze sa tim. Izričito demantujem takve priče - poručio je Đurić za "Žurnal".

Rikardo Gomeš daje gol Đuriću
Rikardo Gomeš daje gol Đuriću foto: Starsport©

Njega je odmah posle utakmice napao trener Radmilo Jovanović uz poruku da će mu "završiti karijeru" posle čega iz bezbednosnih razloga nije smeo sa ekipom da se vrati u Vranje.

- Teško mi je! Želim da se stavi tačka na sve ovo. Dosta mi je provlačenja po medijima. Želim mir - jasan je čuvar mreže.

Đorđe Ivanović trese mrežu Dinama koju je čuvao Đurić
Đorđe Ivanović trese mrežu Dinama koju je čuvao Đurić foto: Starsport©

U međuvremenu je i situacija u klubu počela da se primiruje.

- Razgovarali smo (sa predsednikom kluba i trenerom Draganom Antićem) i mislim da će se sve završiti kako treba po mene. Ozbiljni smo ljudi i takav razgovor smo vodili. Ostajem u Vranju i nastavljamo dalje - izjavio je 24-godišnji golman.

Ipak, alarm u UEFA se povodom ove utakmice oglasio i stiglo je naređenje da Etička komisija FSS ispita sva dešavanja u vezi sa ovim mečom i da se istraži da li je urađeno nešto nedozvoljeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.