VREME JE ZA VELJKA NIKOLIĆA: Pustite Ivanića, zaboravite Vulića - on je budući plejmejker Crvene zvezde!
Mitar Mrkela i Vladan Milojević, Foto: Starsport©

da li je sazreo za zvezdu?

VREME JE ZA VELJKA NIKOLIĆA: Pustite Ivanića, zaboravite Vulića - on je budući plejmejker Crvene zvezde!

Putem koji je išao Aleksa Terzić krenuće i mladi vezista Grafičara

Objavljeno: 21:52h

Polusezona iz snova je gotova za fudbalere Crvene zvezde, a odmah su krenule priče oko pojačanja i odlazaka iz Ljutice Bogdana.

Uprava crveno-belih je naciljala Mirka Ivanića kao glavnu metu u zimskom prelaznom roku, ali Zvezda možda u svojim redovima ima fudbalera karakteristika nekadašnjeg igrača Vojvodine.

Naime, doskorašnji omladinac Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih igrača iz klase 1999. - Veljko Nikolić očarao je sve iza juga Marakane svojim partijama u Srpskoj ligi "Beograd".

Mladi Nikolić je bio prva figura ekipe Milije Žižića koja je ovu jesenju sezonu završila na prvom mestu. Desetka "ljubičastih" je bila nerešiva enigma za protivnike, pokazao je da ima blistavu budućnost i ukoliko uspe da poboljša fizičke predispozicije može da prestavlja ozbiljno pojačanje za tim Vladana Milojevića.

Talentovani ofanzivni vezista je ove sezone postigao deset golova i podelio osam asistencija, a ono što je još bitnije njegovi golovi su bili od krucijalnog značaja za Grafose pošto je Nikolić pogađao mreže u najbitnijim mečevima. Šokirao je IMT na Novom Beogradu golčinom u 85. minutu, sam je pobedio svoj OFK Beograd i postigao nekoliko prelepih golova.

Nažalost, usledila je povreda zbog koje je morao da propusti završetak sezone.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela nagovestio je da će crveno-beli u nastavku sezone ozbiljno računati na Veljka Nikolića.

- On je imao odličnu jesen. Igrao je dobro, trudio se. Talentovan je igrač kome je bilo potrebno vreme da se privikne na zahteve seniorskog fudbala. Prava je šteta što je doživeo povredu, ali... Ako bude spreman, a ne sumnjamo da hoće, sigurno će putovati na pripreme - poručio je u razgovoru za Mozzart sport Mitar Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.