NOVI VEČITI DERBI NA TRANSFER PIJACI: Zvezda i Partizan zagrizli za kreativca, bliži je jednoj strani Topčidera!
Večiti derbi i na transfer pijaci, Foto: Starsport©

VEZISTA NAPRETKA NA CENI

NOVI VEČITI DERBI NA TRANSFER PIJACI: Zvezda i Partizan zagrizli za kreativca, bliži je jednoj strani Topčidera!

Logično je i kojoj...

Objavljeno:

Jedno je sigurno - Miloš Vulić napušta Napredak na zimu, tačnije, na Marakani pre desetak dana je odigrao poslednji meč u dresu Čarapana.

Kako prenosi Žurnal, za njega su zainteresovana tri najveća srpska kluba. Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina (jedini osvajači titula iz aktuelne Superlige).

On je ove godine potpuno igrački stasao, pa nije čudo što se oko njega otimaju Večiti, ali i pojedini inostrani klubovi. Interesantno, on nema menadžera, pa ovo interesovanje još više dobija na značaju.

Iz izvora bliskih kruševačkom klubu putem Žurnala uveravaju da je Crvena zvezda obećala da i bez ikakvih prodaja želi da ga privoli u svoje redove, kao i da je bliža od Partizana, posebno zbog priliva velikog novca u kasu kluba iz Ljutice Bogdana i finansijske krize u crno-belom taboru koja je sada već postala javna tajna.

- Lepo je čuti da te traže Crvena zvezda i Partizan, ali ja po tom pitanju nemam trenutno šta da kažem. Ni sa kim za sada nisam ni razgovarao ni pregovarao. Čak nemam ni menadžera, sve sam prepustio predsedniku kluba Marku Miškoviću. Čekam da me pozove, pa da razmotrimo ponude ako ih ima - istakao je Vulić.

Dakle, ukoliko crveno-beli ne prodaju nekog vezistu, Partizan bi mogao da dobro prođe, pošto bi Vulić u redovima crno-belih odmah imao garantovanu ogromnu minutažu, za razliku od Zvezde, gde na njegovom mestu igraju Krstičić, Čaušić, Jovančić, pa čak i Marko Marin ponekad.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se ova zimska transfer priča završiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.