ZVANIČNO: U Zvezdi nema odmora, pao već treći potpis ove zime!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

RADI SE PUNOM PAROM

ZVANIČNO: U Zvezdi nema odmora, pao već treći potpis ove zime!

Sportski sektor kluba iz Ljutice Bogdana ne časi časa...

Objavljeno: 16:55h

Nema odmora u Crvenoj zvezdi ni posle kraja jesenjeg dela sezone. Posle ugovora sa Milanom Pavkovim i Nenadom Krstičićem produžena je saradnja sa još jednim fudbalerom - Filipom Stojkovićem.

Kako je već najavljivano prethodnih dana, to se i obistinilo u prostorijama kluba u Ljutice Bogdana.

Mijailović, Stojković i Mrkela
Mijailović, Stojković i Mrkela foto: FK Crvena zvezda

- Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi. Sigurno da možemo da nadmašimo dosadašnje uspehe, kako individualno, tako i timski. Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, verujem, doneti mnogo lepih stvari. Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svetu - rekao je Filip Stojković.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je Stojković produžio vernost srpskom šampionu

- Izuzetno je važno što je Stojković produžio ugovor. Za nas je prioritet u ovom prelaznom roku da igrači kojima ugovori ističu na leto potpišu sada nove. Već smo završili sa Pavkovim, a danas i sa Stojkovićem. U pregovorima smo sa još nekim igračima. Veoma je važno da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro i koji su nosili sve prethodnih godinu i po dana, i zbog terena i zbog svlačionice, jer oni znaju kako se osvajaju trofeji u Crvenoj zvezdi. Stojković je odigrao veliki broj utakmica na desnom beku, a pokazao je i da jako dobro može da igra i štopera, pa će i u budućnosti biti veoma važan za naš tim kao i do sada što je bio. Žule je odrastao u Zvezdi i zna šta je Crvena zvezda, znam ga iz mlađih selekcija kada je imao 13 godina, i to je ono što je klubu potrebno i što će i u budućnosti da gaji - jasan je bio Mrkela

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.