DAN KOJI PAMTE SVI PARTIZANOVCI: Godišnjica u Humskoj, legende na okupu!
Legende na okupu, Foto: FK Partizan

lepo

DAN KOJI PAMTE SVI PARTIZANOVCI: Godišnjica u Humskoj, legende na okupu!

Ne zaboravljaju svoje velike uspehe

Objavljeno: 20:36h

Na današnji dan 13.12.1978. pre tačno 40 godina, fudbaleri Partizana pobedom nad Honvedom iz Budimpešte od 1:0 osvojili su Srednjeevropski kup.

Danas je klub obeležio ovaj svečani datum iz klupske istorije prigodnom svečanošću kojoj su prisustvovali igrači iz generacije koja je osvojila ovaj trofej, kao i naslednici onih igrača koji nisu više među nama.

Od igrača tadašnjeg tima na svečanosti su bili prisutni: Rade Zalad, Miodrag Ješić, Zvonko Varga, Zvonko Živković, Ilija Zavišić, Dževad Prekazi, Nikica Klinčarski, Aco Trifunović, a uz njih i sinovi Slobodana Santrača, Jusufa Hatunića, Pavla Grubješića i Dragana Arsenovića. Minutom ćutanja odata je pošta svim preminulim saigračima (Borota, Arsenović, Hatunić, Grubješić, Đurović, Santrač, Jović)…

foto: FK Partizan

Njihovi domaćini bili su najviši rukovodioci FK Partizan: Milorad Vučelić, predsednik kluba, prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik, Miloša Vazura, generalni direktor, Ivica Iliev, sportski direktor, Milorad Nikolić, generalni sekretar, Predrag Vujović, direktor marketinga…

foto: FK Partizan

Prigodnom pozdravnom besedom predsednik FK Partizan Milorad Vučelić podsetio je na slavne dane od pre 40 godina i asovima poželeo puno zdravlja u danima koji su pred njima, a potom je svakom ponaosob podelio poklon pakete u kojima je dominantno mesto zauzeo retro dres sa pomenute utakmice.

foto: FK Partizan

Nakon oficijelnog dela, predsednik Vučelić primio je sve goste u svom kabinetu, gde se dugo ćaskalo i podsećalo na nekadašnja lepa vremena iz istorije Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.