ILIEV POTVRDIO: On je prvi pik Partizana!
Miloš Vazura i Ivica Iliev, Foto: Dado Đilas

PLANOVI

ILIEV POTVRDIO: On je prvi pik Partizana!

Sportski direktor Partizana ne krije da je zimski prelazni rok ključan za crno-bele

Objavljeno:

Do kraja jesenjeg dela sezone ostalo je još samo jedno kolo.

U Humskoj ne mogu da dočekaju poslednji duel jeseni sa Mačvom kako bi odmah posle tog meča krenuli u osnaživanje ekipe pred prolećne izazove i napravili tim koji će moći da se bori na evrosceni.

Zbog toga se oglasio i sportski direktor Partizana Ivica Iliev koji je otkrio koga bi voleo da dovede u Humsku tokom zime.

- Istina je, naša je velika želja da angažujemo Ivana Obradovića tokom zime. Zapravo, bila bi nam čast da nam se fudbaler takvog kvaliteta priključi, odnosno vrati u klub u kome je ponikao i ostavio veliki trag - rekao je čelnik crno-belih za srpske medije.

Boje Partizana Obradović je branio od 2006. do 2009. godine kao senior, a prošao je i kroz omladinsku školu tima iz Humske. Od 2015. godine nastupa za Anderleht, ugovor mu traje do juna 2019. godine, ali su mu iz belgijske ekipe poručili da ne računaju na njega pa je sigurno da će napustiti Belgiju već ove zime.

Bivši igrač crno-belih je dugo želja čelnika Partizana.

- Pregovori su u toku, rekao bih da postoje dobre šanse da se uspešno okončaju, ali da ne prejudiciramo događaje. Prelazni rok je takav da se sve menja iz sata u sat, nikada ne možete unapred da predvidite krajnji epilog. Rekoh već, imamo veliku želju da angažujemo Obradovića, jer ga smatramo najboljim bekom Partizana u poslednjih 20-tak godina. Nadamo se da je želja obostrana - dodao je Iliev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.