NAPUŠTA HUMSKU: Došao kao veliko pojačanje, na zimu ide za milion evra u klub od kog Delije imaju traume!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

KRAJ!

NAPUŠTA HUMSKU: Došao kao veliko pojačanje, na zimu ide za milion evra u klub od kog Delije imaju traume!

Novac koji bi više nego dobro došao crno-belima

Objavljeno:

Već se nedeljama priča da bi mogao da napusti Partizan, a sada se pojavljuju i prve konkretne informacije koje se tiču njegovog odlaska.

Vezni fudbaler kluba iz Humske ulice Saša Zdjelar, za kog je pisano da je stavljen na transfer listu, izgleda da ima prvog "udvarača" pred nadolazeći zimski prelazni rok.

Saša Zdjelar
Saša Zdjelar foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Iz Olimpijakosa je stigao kao veliko pojačanje na sredini terena, ali bi Zlatni Orlić uskoro opet trebalo da se vrati na evropsku scenu, a veliko interesovanje pokazao je francuski Bordo.

Crno-beli bi njegovom prodajom zaradili milion evra, a podsetimo, doveli su ga za duplo manje, pa bi ovo mogao da bude još jedan dobar posao sportskog sektora na čelu sa Ivicom Ilievim.

Spekuliše se oko nekoliko imena koja figuriraju da popune rupu nastalu njegovim potencijalnim odlaskom, a jedno od njih mogao bi da bude bivši igrač Everton Luiz.

U Bordou su već dva Srbina - Vukašin Jovanović i Milan Gajić, koji su poput Zdjelara, osvojili titulu omladinskog svetskog šampiona sa reprezentacijom predvođenom Veljkom Paunovićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.