U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE I SMEŠE SE: Partizanova najveća želja poručila da napušta klub u januaru!
Miloš Vazura, Ivica Iliev i Milorad Vučelić, Foto: Dado Đilas

tri i po godine je čekao

U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE I SMEŠE SE: Partizanova najveća želja poručila da napušta klub u januaru!

Mladi reprezentativac je jasno stavio do znanja da više neće ostati u klubu

Objavljeno: 15:53h

Isprepletani će biti putevi Partizana i Bordoa po svemu sudeći tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka.

Posle informacije da bi vezista crno-belih Saša Zdjelar mogao da nastavi karijeru u francuskom klubu, sada se otvara mogućnost da drugi srpski igrač krene u suprotnom smeru, ka Humskoj ulici.

Marko Nikolić i dalje može da izbori evropsko proleće s Videotonom, ali mu verovatno (u zavisnosti od ishoda meča PAOK - BATE) treba istorijska pobeda nad Čelsijem, koji je obezbedio prolaz. Kvota na keca je čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Videoton - Čelsi.

Milan Gajić je otvoreno priznao francuskim medijima da je njegovom strpljenju kraj i da će u januaru sigurno napustiti Bordo, gde je već tri i po godine, ali nije dobio pravu priliku da se dokaže.

Milan Gajić napušta Bordo ove zime
Milan Gajić napušta Bordo ove zime foto: Starsport©

- Polako se pripremam za januarski prelazni rok, činjenica je da napuštam Bordo. Još je rano da se spekuliše gde ću nastaviti karijeru, tražim najbolje rešenje i saslušaću sve ponude. Moram pametno da biram i da izaberem sredinu u kojoj ću igrati. Sve ponude ću uzeti u obzir, a ne znam još da li se vraćam u Srbiju. Moj menadžer vodi računa o tome - rekao je Gajić.

Za mladog reprezentativca Srbije je najveće interesovanje pokazao upravo Partizan i njegovo ime se nalazi na vrhu liste želja čelnika srpskog vicešampiona.

Mladi desni bek je kao član zlatne generacije Orlića na Novom Zelandu osvojio svetsku titulu za igrače do 20 godina, a odmah potom prešao među "Žirondince" za milion evra iz OFK Beograda.

Ipak, posle prve dve solidne sezone, u kojima je i dobijao kakvu-takvu priliku, u poslednjih godinu i po dana gotovo da ga nema ni na vidiku. Ove godine je odigrao ukupno dve utakmice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.