GAĆINOVIĆU STIŽE PODRŠKA OD REPREZENTATIVACA: Pobuna u svlačionici?! Zlatni Orlići udaraju na veterane?!
Mijat Gaćinović je možda pokrenuo pobunu u reprezentaciji, Foto: Profimedia/Printscreen/Instagram/mijat10

ko zna šta će ovo izazvati?

GAĆINOVIĆU STIŽE PODRŠKA OD REPREZENTATIVACA: Pobuna u svlačionici?! Zlatni Orlići udaraju na veterane?!

Da li bi trebalo sada da se zabrinemo za kompletnu budućnost nacionalnog tima Srbije i da li je ovo naznaka da bi moglo doći do sukoba mlađih i starijih igrača u timu?!

Objavljeno:

Trese se cela fudbalska Srbija posle još jednog skandala u fudbalskoj reprezentaciji ili bolje reći samo još jednog u nizu, a moguće da će ih biti još.

Od završetka svetskog prvenstva gotovo svakog meseca se desi neki "incident" u vezi sa "Orlovima", a najnoviji je da je došlo do sukoba između Mijata Gaćinovića na jednoj i selektora Mladena Krstajića i kapitena Aleksandra Kolarova na drugoj strani.

Srbiju potresa sukob na relaciji Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov - Mijat Gaćinović
Srbiju potresa sukob na relaciji Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov - Mijat Gaćinović foto: Beta/Branislav Božić/Dado Đilas

Mladi igrač Ajntrahta iz Frankfurta je napao selektora na poluvremenu meča protiv Litvanije zato što je zamenjen, došlo je do verbalnog sukoba, a Kolarov je stao u zaštitu Krstajića.

- Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni - vikao je Kolarov na mlađeg saigrača.

Potom je usledila neka vrsta saopštenja za javnost Gaćinovića na njegovom Instagramu, gde je naveo da je to nešto što se dugo skupljalo u njemu i da je morao da kaže istinu da bi ljudi znali šta se desilo.

I tu dolazimo do potencijalno novog problema koji bi mogao da zadesi naš nacionalni tim.

Ovo saopštenje Gaćinovića prokomentarisalo je u pozitivnom smislu i nekoliko aktuelnih i potencijalnih budućih reprezetativaca Srbije, a veliki broj je onih koji su ga podržali "lajkovanjem".

Podrška igrača reprezentacije za Mijata Gaćinovića
Podrška igrača reprezentacije za Mijata Gaćinovića foto: Printscreen/Instagram/mijat10

Nekako najupečatljivije je to što je odgovor odmah ostavio njegov saigrač i iz reprezentacije i iz kluba Luka Jović, koji je trenutno najbolji strelac Bundeslige.

Luka Jović je podržao Mijata Gaćinovića
Luka Jović je podržao Mijata Gaćinovića foto: Starsport©

Podršku putem komentara su mu dali i Srđan Babić iz Crvene zvezde sa kojim je na Novom Zelandu osvojio titulu omladinskog prvaka sveta, potom Miloš Jojić bivši igrač Partizana, kao i Srđan Plavšić.

- Ja sam uz mog pajdu - napisao mu je hrvatski reprezentativac i saigrač u klubu Ante Rebić.

I Andrija Živković je lajkovao objavu Mijata Gaćinovića
I Andrija Živković je lajkovao objavu Mijata Gaćinovića foto: Starsport©

Među onima koji su samo lajkovali fotografiju se nalaze i bivši i sadašnji i budući reprezentativci i mladi reprezentativci poput Vukašina Jovanovića, Andrije Živkovića, Filipa Kostića, Nemanje R. Miletića, Marka Grujića, Saše Zdjelara, Uroša Đurđevića, Mihaila Ristića, Nikole Stojiljkovića, Danila Pantića, Darka Lazića, Ognjena Ožegovića, Stefana Mitrovića i još neki drugi..

Da li je to na pomolu usled svega novi raskol i sukob u srpskom fudbalu, ali i potvrda da u reprezentaciji postoje određeni klanovi i sukob na relaciji mladi (čitaj zlatni Orlići iz prethodnih godina) - veterani u nacionalnom timu, videćemo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.