SRBIJA DOBIJA NOVOG SELEKTORA?! Mladen Krstajić odlazi, a naslednik je legenda svetskog fudbala!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

izvesna smena

SRBIJA DOBIJA NOVOG SELEKTORA?! Mladen Krstajić odlazi, a naslednik je legenda svetskog fudbala!

Ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je predsednik FSS Slaviša Kokeza nedavno u jednoj emisiji saopštio idealan tim Jugoslavije sastavljen od aktuelnih igrača iz republika bivše SFRJ

Objavljeno:

Meč protiv Litvanije bio je poslednji meč Mladena Krstajića u ulozi selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Kako Maxbetsport saznaje najveće šanse da sedne na klupu “orlova” ima Dragan Piksi Stojković.

U martovske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naš nacionalni tim krenuće sa novim stručnjakom, a Piksi je već jednom nogom zakoračio ka klupi. Razume se, odluka tek treba zvanično da bude doneta, ali je on u ovom trenutku najozbiljniji kandidat.

foto: Saša Pavlić Koky

Ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je predsednik FSS Slaviša Kokeza nedavno u jednoj emisiji saopštio idealan tim Jugoslavije sastavljen od aktuelnih igrača iz republika bivše SFRJ. Na pitanje ko bi bio selektor tom timu, čelnik našeg saveza je odgovorio:

– Dragan Stojković. Samo on bi mogao da vodi taj tim.

Pre dve godine, takođe, Piksi je dobio Zlatnu loptu FSS, kao nagradu za našeg najboljeg trenera. To je samo dokaz više da u FSS imaju poverenje u rad pete Zvezdine zvezde. Da nije tako, ne bi sa njim ni pregovarali posle razlaza s Muslinom, a pre imenovanja Krstajića. Da je tada mogao, Piksi bi bio imenovan za novog selektora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.