ZATEČEN SAM I IZNENAĐEN! Dejan Stanković se prokomentarisao najnovija dešavanja u reprezentaciji Srbije!
Mladen Krstajić i Dejan Stanković, Foto: Starsport©

Ne veruje u to

ZATEČEN SAM I IZNENAĐEN! Dejan Stanković se prokomentarisao najnovija dešavanja u reprezentaciji Srbije!

Nekadašnji kapiten kaže da ne veruje da će Krstajić biti smenjen

Objavljeno:

Dejan Stanković iznenađen je pričama o smeni Mladena Krstajića posle uspešnog osvajanja grupe u Ligi nacija i plasmana u B diviziju i plej-of.

Nekadašnji kapiten našeg nacionalnog tima je tokom razgovora sa novinarima na Sajmu sporta, istakao da misli da su to sve samo "priče" i da bi trebalo sve da "prenoći".

- Ne znam šta bih rekao, zatečen sam i iznenađen... Voleo bih da se sve slegne, pa da vidimo šta će se dešavati. Ne verujem u smenu, mislim da je to više priča. Treba pustiti sve da "prenoći" i dati vreme Mladenu i Savezu. Momci treba da se odmore i dočekaju žreb za EURO, a Mladena pustiti da radi svoj posao - rekao je Stanković.

Dejan Stanković je uživo posmatrao meč Srbija - Litvanija
Dejan Stanković je uživo posmatrao meč Srbija - Litvanija foto: Starsport©

Jedan od najboljih igrača koje je Srbija imala posmatrao je meč protiv Litvanije u Humskoj, a kako je naveo rezultati su bili odlični do sada.

- Rezultati su bili odlični, cilj je ispunjen u Ligi nacija. Odigrali su dobro protiv Litvanije po teškom vremenu... Sada imamo duplu šansu za plasman na Evropsko prvenstvo i svaka čast selektoru i igračima - zaključio je savetnik predsednika UEFA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.