ZVEZDIN MOTOR BESAN NA SUDIJU: Rano nas je sasekao taj treći gol gde... Ma, bolje da ne komentarišem!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

SLAŽETE LI SE?

ZVEZDIN MOTOR BESAN NA SUDIJU: Rano nas je sasekao taj treći gol gde... Ma, bolje da ne komentarišem!

Crvena zvezda će sledeću utakmicu u Ligi šampiona igrati 6. novembra, kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Liverpul

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Liverpula odigrala bolji meč nego protiv Pari Sen Žermena i istakao da je crveno-belima mesto u najjačem evropskom takmičenju.

- Odigrali smo bolje nego u Parizu... Primili smo naivne golove, pogotovo taj drugi u 45. minutu, pred odmor. Rano nas je sasekao taj treći gol na početku drugog poluvremena gde... neću da komentarišem da li je bio penal ili nije. Ali, s druge strane, mislim da smo pokazali i dobre strane u našoj igri protiv izuzetno jake ekipe i mislim da nas to ohrabruje i da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati bolje - rekao je Jovičić za Radio-televiziju Srbije posle meča.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Liverpula u Engleskoj sa 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

- Ovo je naš prvi nastup u Ligi šampiona u ovom formatu i mislim da je Zvezdi ovde mesto i da ćemo se boriti svake godine da predstavljamo Zvezdu u najboljem svetlu - rekao je Jovičić.

Crvena zvezda će sledeću utakmicu u Ligi šampiona igrati 6. novembra, kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Liverpul.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.