KLOP POSLE POBEDE: Uz dužno poštovanje, ne zanima me Zvezda!
Jirgen Klop, Foto: Reuters

U SVOM STILU

KLOP POSLE POBEDE: Uz dužno poštovanje, ne zanima me Zvezda!

Nemac kao i uvek, održao veoma interesantnu pres konferenciju

Objavljeno: 08:52h

Trener Liverpula Jirgen Klop bio je poprilično zadovoljan trijumfom svog tima nad Crvenom zvezdom od 4:0 u okviru 3. kola grupe C Lige šampiona.

Liverpul je od početka meča uzeo stvar u svoje ruke i reklo bi se rutinski stigao do druge pobede u ovoj sezoni kada je reč o elitnom takmičenju UEFA.

- Naš plan je bio da krenemo direktno, jer nismo znali kako će se protivnik braniti. Želeli smo da igramo brzo, tečno, ali možda nam je predugo trebalo da uđemo u taj ritam. Kada se utakmica smirila, počeli smo da igramo fudbal i stvaramo prilike, bila je to stvarno dobra utakmica i uživao sam mnogo - rekao je nemački stručnjak. On je istakao da mu je drago što su golove postigli Robert Firmino, Mohamed Salah i Sadio Mane. - Dobro je što je trio napadača postigao golove, ali isto tako je bilo lepo videti da se Adam Lalana vratio na teren, zatim kako igramo kontre, kao i Danijela Staridža. Bila je to dobra fudbalska predstava i zasluženo smo pobedili. Fabinjo je bio dobar od početka, Šaćiri je bio uključen u gotovo svakoj akciji. On je odličan fudbaler i to je pomoglo. Mislim da je bio zaista dobar - kaže Klop.

Jirgen Klop
Jirgen Klop foto: EPA

Klop je upitan koliko je Zvezdin tim daleko od toga da bude konkurentan u borbi za plasman u osminu finala Lige šampiona.

- Ne znam. Uz svo poštovanje, nisam mnogo zainteresovan za to. Zanima me samo moja ekipa. Svima je teško. Liga šampiona je veoma teško takmičenje, uvek moramo da budemo koncentrisani 100 odsto - odgovorio je Klop.

Nemanja Radonjić i Sergej Milinković Savić su veoma dobri prijatelji, a večeras će na Azurnoj obali udariti jedan na drugog. Kvota na Marselj je 2,25, a na Lacio 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Marselj - Lacio.

Na ruku njegovom timu ide i činjenica da su u Parizu Pari Sen Žermen i Napoli odigrali nerešeno, 2:2. - Rivali iz grupe su remizirali, ali mogu da zamislim kako je tamo bilo vrlo neizvesno. Ostaće uzbudljivo do kraja takmičenja po grupama. Ovo je težak izazov za sve nas. Moramo biti spremni svakog dana i nadam se dobroj partiji i za dve nedelje u Beogradu - zaključio je menadžer Liverpula.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.