MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN IGROM: Očekujem još bolju igru u Beogradu!
Vladan Milojević posle poraza od Liverpula, Foto: Reuter

lš, 3. kolo

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN IGROM: Očekujem još bolju igru u Beogradu!

Branko Jovičić takođe smatra da je ekipa na Enildu bila bolja nego na Parku prinčeva i da je Zvezdi mesto u elitnom takmičenju

Objavljeno:

Crvena zvezda je još jednom ubedljivo poražena u Ligi šampiona, ovoga puta bolji je bio Liverpul rezultatom 4:0 i ostavio je na začelju tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

Trener crveno-belih Vladan Milojević je izjavio sledeće posle meča:

- Liverpul je ekipa koja će konkurisati za trofej. Zadovoljan sam igrom. Iz ovakvih mečeva možeo da naučimo neke stvari. Nama je ovo izuzetno iskustvo. Rezultat jeste visok, ali igramo protiv mnogo jakih ekipa. Očekujem još bolju igru u Beogradu. Nadamo se da će nam se povređeni igrači što pre vratiti, jer igramo na tri fronta, rekao je Milojević po završetku meča.

foto: Reuter

Branko Jovičić takođe smatra da je ekipa na Enildu bila bolja nego na Parku prinčeva i da je Zvezdi mesto u elitnom takmičenju.

– Odigrali smo bolje nego u Parizu. Ohrabruje igra protiv izuzetno jake ekipe. Primili smo naivno golove. Sasekao nas je treći gol, koji neću da komentarišem. Prvi put igramo u Ligi šampiona, ali Zvezdi je ovde mesto, dodao je Jovičić.

Branko Jovičić
Branko Jovičić foto: Dado Đilas

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.