TRENER OMLADINACA ZVEZDE POSLE PORAZA: Ispustili smo pobedu! Da ne grešim dušu, ali možda nas je i sudija oštetio!
Foto: FOTOT: FK Crvena zvezda

uefa liga mladih

TRENER OMLADINACA ZVEZDE POSLE PORAZA: Ispustili smo pobedu! Da ne grešim dušu, ali možda nas je i sudija oštetio!

Bratislav Živković smatra da njegov tim nije imao ni sreće u duelu sa omladincima "svetaca"

Objavljeno: 17:29h

Omladinci Crvene zvezde ostali su praznih šaka na gostovanju u Parizu protiv PSŽ-a (2:1) u drugom kolu omladinske Lige šampiona, ali su borbenošću i zalaganjem, kod Bratislava Živkovića probudili pomešana osećanja.

- Igrali smo protiv odlične ekipe Pari Sen Žermena. Ispostavilo se tačnim sve što smo u pripremi utakmice predviđali, pokazali su želju da se nadigravaju, forsirali pas igru i od prvog do poslednjeg minuta su se držali svoje filozofije, bez preskakanja igre. Nosili smo se ravnopravno, vratili se posle rano primljenog gola, pogodili potom prečku i imali šansu Kupusovića, da bi iz jedne situacije, ne bih grešio dušu i rekao da li je odluka sudije ispravna ili ne, primili gol i pretrpeli poraz – rekao je Živković.

Uprkos porazu, crveno-beli omladinci još jednom su pokazali kvalitet da pariraju vršnjacima iz najjačih evropskih klubova.

- Borićemo se i ubuduće, naše je da damo maksimum i u svaku utakmicu uđemo najbolje što možemo. Aktuelna godina lepa je prilika da u poređenju sa najboljima vidimo gde nam je mesto. Lično nemam šta da zamerim momcima, borili su se, imali utakmicu u svojim rukama, ali smo ispustili pobedu i na kraju ostali i bez boda - izjavio je strateg Zvezdinih juniora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.