CRVENO-BELI KLINCI NISU IZDRŽALI: Joveljić strelac i protiv PSŽ, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno!
Foto: Starsport©

LŠ ZA OMLADINCE, 2. KOLO

CRVENO-BELI KLINCI NISU IZDRŽALI: Joveljić strelac i protiv PSŽ, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno!

Sva dešavanja na meču možete pratiti uz naš lajv-blog...

Objavljeno: 15:55h

Crvena zvezda nije izdržala, iako je imala 1:1 do 80. minuta na gostovanju PSŽ u predgrađu Pariza u okviru 2. kola UEFA omladinske Lige šampiona.

Fudbaleri koje sa klupe predvodi Bratislav Živković bili su skoro pa ravnopravan rival veliki deo utakmice, ali je nekoliko propusta i dobrih poteza domaćeg tima presudilo u korist Francuza.

Strelci za domaćina bili su Maksan Kapo u 8, i Aleksandr Fresanž u 80. minutu, dok je za crveno-bele strelac bio sjajni Dejan Joveljić u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, donevši u tom momentu izjednačenje.

Momci iz Beograda su čak u jednom momentu bili i blizu prednosti, kada je asistent kod gola Velikić pogodio prečku. Da je tada Zvezda povela, bilo bi ovde svašta.

Inače, Joveljić je bio strelac i protiv Napolija, tako da je već pokazao da je pred njim svetla fudbalska budućnost! I Milojević bi mogao ove sezone da počne da mu daje više prilike.

U drugom meču sastali su se Napoli i Liverpul, a konačan rezultat je bio 1:1. Liverpul je vodio golom Adekanjea iz 28. minuta, da bi Napoli izjednačio u 4. minutu nadoknade drugog poluvremena preko Gaetana.

Evo i pogleda na tabelu ove grupe:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa susreta omladinaca možete da pratite u našem lajv-blogu.

90'+5 KRAJ!

90'+3 Đorđević je šutirao, ali neprecizno..

80' 2:1 ZA PARIŽANE! Aleksandr Fresanž je strelac vodećeg pogotka za PSŽ! Posle ovoga, crveno-beli će teško da se vrate, mada se sa Zvezdinim klincima nikad ne zna. Jezijen je asistirao.

74' Opet Muinga, opet pored gola! Posle perioda kada je Zvezda bila bolja, opet je PSŽ preuzeo primat na terenu.

69' Pokušao je Muinga, ali nije uspeo da pogodi mrežu.

56' Umalo da Zvezda dođe do vođstva. Velikić, asistent kod gola Joveljića, pogodio je prečku!

48' Šut Kupusovića izblokirali su igrači PSŽ.

46' Počelo je drugo poluvreme! Za one koji se ne sećaju meča od pre dve nedelje, Joveljić je takođe bio strelac izjednačujućeg pogotka protiv Napolija. Meč je završen rezultatom koji je sada na snazi - 1:1.

45'+1 DEJAN JOVELJIĆ JE ISPUNIO OBEĆANJE DATO NOVINARIMA! Rekao je da će postići gol, i postigao ga je! Crveno-beli gotovo ni iz čega dolaze do poravnanja i pokazuju da su velika ekipa za svoje godine! Asistent je bio Velikić! Sudija je svirao kraj prvog poluvremena.

36' Zvezda je pod pritiskom, PSŽ je imao čak sedam pokušaja prema golu gostiju, dok su crveno-beli uspeli da upute samo jedan.

27' Jocić je izveo slobodan udarac, ništa ni od toga.

21' Novi promašaj Jezijena ispred Zvezdinog gola.

19' Srpski šampion se konačno probudio. Joveljić je povukao jedan napad, ali je bio u ofsajdu. Posle toga, korner za Crvenu zvezdu, koji je izveo Terzić, ali ništa od toga, Kupusović je napravio faul u napadu.

12' Ništa nismo videli od šampiona Srbije za sada, dok PSŽ pokazuje fantastičnu igru.

8' 1:0 VODI DOMAĆIN! Maksan Kapo je strelac vodećeg gola za PSŽ!

7' PSŽ je već imao dva šuta prema golu, ali nijedan nije bio opasan po golmana Gordića. Jezijen i Japi su šutirali, jedan pored gola, drugi je izblokiran.

1' Meč je počeo.

13.21 - Evo i sastava obe ekipe.

Sastavi PSŽ i Zvezde
Sastavi PSŽ i Zvezde foto: UEFA/Printscreen

12:48 - Trener Crvene zvezde Bratislav Živković je pred put naglasio da su šanse za trijumf podjednake, ali da želi pobedu od svojih igrača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.