Luka Jović mora na operaciju!
Foto: Starsport©

kvalifikacije za ep

Luka Jović mora na operaciju!

Nadamo se da će Jović biti spreman

Objavljeno: 21:51h

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Makedoniju u sedmom kolu kvalifiacija za Prvenstvo Evope, rezultatom 2:1 i tako nastavila pohod ka plasmanu na kontinentalnu smotru najboljih timova, pošto iz sedam mečeva Orlići imaju savršen skor od sedam pobeda.

Selektor mlade reprezeentacije Goran Đorović bio je srećan po završetku duela sa Makedoncima.

- Znali smo da će utakmica biti teška, sve ekipe, pogotovo sa prostora bivše Jugoslavije, motivisane su kad igraju protiv Srbije. Igrači su odradili posao kako je trebalo, ono što se očekivalo od nje. Čestitam ekipi na igri i pobedi - rekao je Đorović.

Srbiji iz preostala tri meča šest bodova garantuje plasman u Italiju, a sldeći duel Orlići igraju u Rusiju.

- Imali smo dosta šansi da sa 2:0 odemo na odmor, nismo ih iskoristili, a u drugo poluvreme smo ušli malo opuštenije. Moramo da budemo zadovoljni što smo osvojili tri boda, pogotovo kad se uzme u obzir veliki broj problema s kojima smo se suočili pre utakmice. Mnogi igrači su nedostajali, neki su igrali mnogo ove sezone, a nekima su falili minuti. Momcima česitam na pobedi, borbenosti i požrtvovanju, ali moramo da zaboravimo ovaj meč, iako je ovo za nas velika pobeda

Goran Đorović
Goran Đorovićfoto: Starsport©

Ono što svakako najviće brine je povreda Luke Jovića. Napadač Ajntrahta ima problem za zubom i kako stvari stoje moraće na operaciju.

- Razgovaraćemo sa lekarima. Koliko sam čuo, mora nešto i hirurški da se odradi. Luka dosta znači kao igrač i deo tima, učinićemo sve da ga spremimo za Rusiju - završio je selektor.

BONUS VIDEO:

(Espres.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.