Srbija na korak od Evropskog prvenstva: Lalatov klinac na debiju spasio Orliće!
Foto: Starsport©

kvalifikacije za ep

Srbija na korak od Evropskog prvenstva: Lalatov klinac na debiju spasio Orliće!

Imala je Srbija dostasreće u drugom poluvremenu

Objavljeno: 21:33h

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, uspela je da savlada Makedoniju u veoma teškom meču odigranom u Novom Sadu, rezultatom 2:1 (1:0). Pobednosni gol za Orliće postigao je fudbaler niškog radničkog Lazar Ranđelović, kome je ovo bio debi za nacionalni tim.Srbija se sada nalazi na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo, pošto iz preostala tri meča šest bodova garantuje plasman u Italiju.

Srbija je vrlo dobro otvorila meč, izabranici Gorana Đorovića bili su bolji tokom većeg dela prvog poluvremena, stvarali su šanse i u materijalizovali bolju igru u 29. minutu. Vukašin Jovanović je oboren u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a Ivan Šaponjić je bio siguran.

Goran Đorović
Goran Đorovićfoto: Starsport©

U drugom poluvremenu kao da je izašla druga reprezentacija Makedonije, gosti su se oslobodili pritiska i zaigrali znatno bolje. Kostadinov je iskoristo odličnu povratnu loptu Manevskog i matirao Radunovića u 64. minutu.

Ipak, radost navijačima na stadionu "Karađorđe" doneo je debitant Lazar Ranđelović.

Igrao se 80. minut, Danilo Pantić je izveo slobodan udarac, a najviši u skoku bio je fudbaler Radničkog iz Niša i odličnim trzajem glavom sproveo je loptu u mrežu.

Srbija sledeći meč igra u sredu protiv reprezentacije Rusije na njihovom terenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.