Matić neće kao Krstajić: Naravno da treba da pričamo o Luki i Matiji!
Foto: Starsport©

uoči utakmice sa litvanijom

Matić neće kao Krstajić: Naravno da treba da pričamo o Luki i Matiji!

Srpski komentator zna najbolje kakva je situacija u srpskoj reprezentaciji

Objavljeno:

Kao što je Siniša Mihajlović precrtao Nemanju Matića u svojoj eri selektovanja, sada se isto dogodilo sa Nastasićem i Milivojevićem, a fubaler Mančester Junajteda istakao je da će razgovrati o svemu ali posle utakmice protiv Litvanije.

Novinar RTS-a Aleksandar Stojanović pitao je zamenika kapitena reprezentacije Srbije da li može da prokomentariše situaciju vezanu za Luku Milivojevića i Matiju Nastasića.

- Naravno da treba, ali ne znam da li sam ja pravi čovek da o tome razgovaram u tom trenutku. Ti (Aca stojanović) dobro znaš kakva je atmosfera, više od svih novinara znaš jer si bio blizu igrača. Kada se ove utakmice završe, otvoren sam za sve - odgovorio je Matić popularnom sportskom komentatoru.

Srbija se nalazai u grupi sa Litvanijom, Crnom Gorom i Rumonijom, a prvi meč u okviru Lige nacija "Orlovi" će igrati u Litvaniji.

- Normalno je što nas ljudi gledaju kao favorite jer smo jedina selekcija koja je bila na Svetskom prvenstvu u Rusiji. To je prirodno i pokušaćemo da opravdamo tu ulogu.

Fubalera Mančester Junajteda mučila je povreda u prethodnom periodu, ali Matić je napomenuo da je povreda iza njega.

- Imao sam povredu koja me je mučila pet-šest meseci. Mislio sam da će proći, ali kada sam počeo pripreme imao sam velike bolove u trbušnom delu. Snimio sam i lekar mi je preporučio da ću operacijom rešiti problem. Pre 40 dana je bila operacija i sada je sve dobro i nema više problema - rekao je Nemanja Matić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.