Sve je to zbog Kristijana Ronalda!
Foto: Printscreen/Youtube/OM

Radonjić o sebi

Sve je to zbog Kristijana Ronalda!

Novi fudbaler Marseja se predstavio navijačima

Objavljeno:

Nemanja Radonjić je u smiraj prelaznog roka postao novi član Olimpika iz Marseja prelaskom iz Crvene zvezde u jednom od najvećih transfera iz srpskog fudbala poslednjih godina.

Navijači slavnog francuskog kluba su sada dobili priliku da malo detaljnije upoznaju srpskog reprezentativca i saznaju nešto o njemu putem intervjua koji je dao za klupski sajt.

- Stvarno sam presrećan. Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub kao sto je Marsej, nisam mogao ni da sanjam ovo. Jedva čekam da krenem da igram. Iskren da budem, kada sam prešao iz Partizana u Romu bio sam jako mlad. Falilo mi je iskustva, ali sam se trudio i nisam hteo da da odustanem. Mislim da se sve isplatilo - rekao je Radonjić.

Tokom boravka u Romi imao je prilike da sarađuje sa Rudijem Garsijom koji je u to vreme bio strateg "vučice", a sada je šef stručnog štaba Marseja i odigrao je ključnu ulogu u njegovom dolasku.

- U Romi nisam imao baš prilike da budem sa Rudijem Garsijom u prvom timu, ali svakako je najviše uticalo što sam se čuo sa njim i što me je on direktno pozvao i rekao da dođem u klub - ispričao je Radonjić.

Kako je istakao, njegova želja je bila da pređe u ekipu koja je napadački orijentisana, jer je to njegov stil i tako je igrao u Zvezdi.

Nemanja Radonjić na konferenciji za medije u Marseju
Nemanja Radonjić na konferenciji za medije u Marseju foto: Printscreen/Youtube/OM

- Ja iskreno volim da igram u ekipi koja stalno napada, ne volim defanzivno da igram i drago mi je što sam došao u ekipu koja stalno napada. Zvezda ima fenomenalne navijače, tako mislim i za navijače Marseja. Mene to motiviše - poručio je Radonjić.

Za kraj je objasnio i zašto je izabrao broj 7, a ne 49 koji je nosio u Zvezdi.

- Zato što mi je omiljeni broj i nosim ga od malena i od malena mi je idol Kristijano Ronaldo, pa zbog toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.