Sklonjen sam iz Zvezde na ružan način: Luka Milunović otkrio detalje koje je malo ko znao!
Foto: News1

POVRATAK U BEOGRAD

Sklonjen sam iz Zvezde na ružan način: Luka Milunović otkrio detalje koje je malo ko znao!

Ofanzivni vezista se prisetio dana u Zvezdi i otkrio neke detalje koji nisu bili poznati javnosti

Objavljeno:

Luka Milunović, nekadašnji napadač Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije vratio se u srpski fudbal i potpisao za Voždovac.

Ofanzivni vezista se prisetio dana u Zvezdi i otkrio neke detalje koji nisu bili poznati javnosti.

- Ne mogu da lažem da to nije bio težak period za mene, tri meseca biti van ekipe i odrađivati treninge sam sa Ivicom Momčilovićem, pomoćnim trenerom je stvarno teško pregurati. Svesno sam tada oprostio veliki deo novca Crvenoj zvezdi, iako sam na ružan način sklonjen iz ekipe, želeći da ostavim uvek otvorena vrata kluba, jer moja želja da se jednog dana vratim ponovo na „Marakanu“ je bila i prvog minuta nakon odlaska iz Zvezde.

Milunović posle propuštene šanse na meču protiv Javora
Milunović posle propuštene šanse na meču protiv Javora foto: News1

Poznato je da je Milunović veliki navijač Zvezde, a svoju ljubav prema klubu pokazao je i grafitom ispred zgrade na Zvezdari.

- Naravno, pratio sam utakmice Crvene zvezde. Puno su učinili za srpski fudbal ovim plasmanom u Ligu šampiona. U grupi su sa vicešampionom Evrope, najbogatnijim klubom na svetu i ekipom Napolija koja je rame uz rame sa neprikosnovenim Juventusom u italijanskom prvenstvu. Moje mišljenje, najjača moguća grupa za neku ekipu iz četvrtog šešira, ali svi oni su igrači od krvi i mesa. Zvezda sigurno neće imati strah, igrači su priželjkivali ovakve utakmice pa je dobra prilika da urade nešto na šta će biti ponosni svi navijači.

Milunović je u dresu crveno-belih upisao 62 nastupa i postigao je 14 golova.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.