Novi rat Večitih? Vuletić žestoko isprozivao Crvenu zvezdu i medije!
Foto: Printcreen / Youtube

Buna na pomolu

Novi rat Večitih? Vuletić žestoko isprozivao Crvenu zvezdu i medije!

Potpredsednik crno-belih bio je previše kritičan prema novimana i crveno-belima.

Objavljeno:

Potrpedsednik Partizana Vladimir Vuletić bio je gost Željka Pantića u 199. Izdanju Partizanovog vesnika.

Profesor Vuletić je prokomentarisao određene transfere Zvezde i način na koji se oni predstavljaju u javnosti, dok se poslovni potezi Partizana stavljaju pod lupu i žestoko kritikuju, uporediši prodaju Evertona SPAL-u i odlaske Mičela Donalda i Damjana Le Taleka iz Zvezde.

- Postavlja se ozbiljno pitanje oko nekih važnih stvari. Imamo situaciju da Zvezda proda Boaćija za pet miliona, a šest meseci kasnije taj čovek se vrati za milion i po. Da kažemo da su Kinezi poznati po tome da bacaju pare, da su pijani rasipnici, ali zamislite Boaćija koji je onda morao da prihvati da igra u Crvenoj zvezdi za istu sumu koju je dobijao u Kini. Ili je čovek koji od rođenja navija za Zvezdu, pa mu je toliko stalo, ili je ovde potpuno jasno da Boaći i sada ima istu platu koju je morao imati u Kini. Šest meseci pre isteka ugovora, Everton je prodat za 600.000 evra. A, šta je uradila Crvena zvezda o tome nijedan medij nije govorio. Donald i Le Talek su otišli kao slobodni igrači, bez ikakve naknade i to se u medijima promoviše kao vrhunska poslovna politika, a ovo što čini uprava Partizana se proglašava kao fijasko - rekao je Vuletić.

Poptpredsednik crno-belih je govorio i o transferu Nemanje Radonjića.

- Znate da je bilo kakvo uplitanje trećih lica, pogotovo u ugovor o transferu nedozvoljeno po svim normama UEFA. Radonjić je bio igrač Rome na pozajmici u Crvenoj zvezdi. U tom pogledu se napominje koliko pripada Romi, Zvezdi i nekim menadžerima. Da li mi to imamo situaciju u kojoj se pojavljuje treća strana, a stoji potpuna zabrana o uplitanju treće strane. Mediji o tome potpuno ćute. Nekome nalaze trn u oku, a u nekome ne vide balvan, kazao je Vuletić i dodao da je UEFA imala različite aršine prema Partizanu i Zvezdi, -Partizan je prošle godine po istom osnovu kažnjen sa dve utakmice, a Zvezdi je kazna prepolovljena. I to se desilo zbog skandiranja Ratku Mladiću. Dr Terzić navodi da je Ratko Mladić prvostepeno osuđen, a ne drugostepeno. Sada dolazimo do “nonsensa”. Prošle godine kada je Partizan bio kažnjen, Ratko Mladić uopšte nije bio osuđen ni prvostepeno - završio je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.