Direktor Zvezde za italijanske medije o nekadašnjem igraču crveno-belih: Nismo imali takvog defanzivca u poslednjih desetak godina!
Foto: Eurosport/Printscreen

italijani brinu za bezbednost navijača

Direktor Zvezde za italijanske medije o nekadašnjem igraču crveno-belih: Nismo imali takvog defanzivca u poslednjih desetak godina!

Garantujemo bezbednost svim navijačima Napolija koji dođu - rekao je poslovni direktor Crvene zvezde

Objavljeno:

Stefan Pantović, poslovni direktor Crvene zvezde, u razgovoru za Radio Marte iz Napulja istakao je da se crveno-beli ne plaše protivnika u grupnoj fazil Lige šampiona.

- Igramo protiv velikih timova, ali mi smo puni samopouzdanja - kaže Pantović za italijanske medije.

Stefan Pantović
Stefan Pantovićfoto: Saša Pavlić Koky

Nekadašnji defanzivac srpskog šampiona Nikola Maksimović nastupa za Napoli, a poslovni direktor Zvezde veruje da je 26-godišnji štoper jedan od najboljih odbrambenih igrača crveno-belih u poslednjem veku.

- Nikola je moj prijatelj. Sjajna osoba i žao mi je što duže vremena nije ostao u Crvenoj zvezdi. Ne znam da li će igrati protoiv nas, to zavisi od trenera, ali mislim da bi mogao. Zvezda nije imala takvog defanzivac u poslednji desetak godina.

Italijane su veoma interesovali Zvezdini najvatreniji navijači - Delije.Pantović je u ime kluba sa Topčiderskog brda garantovao bezbednost pristalicama Napolija na beogradskoj Marakani

- Navijači su naš 12. igrač. Oni su naši partneri i čuvari Crvene zvezde, članovi i vlasnici kluba. Svi živimo za ovaj klub. Kao porodica smo. Očekujemo makar 50.000 navijača na svakoj utakmici Lige šampiona. Ne brinite za ambijent. Garantujemo bezbednost svim navijačima Napolija koji dođu - zaključio je Stefan Pantović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.