Sveštenici su našli ukradeni novčanik i u njemu sezonsku kartu Zvezde: Nisu zvali policiju, a razlog je fenomenalan! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Božiji znak

Sveštenici su našli ukradeni novčanik i u njemu sezonsku kartu Zvezde: Nisu zvali policiju, a razlog je fenomenalan! (VIDEO)

Otac Dragan iz Hrama se setio da crveno-beli igraju važnu utakmicu u Evropi

Objavljeno: 12:04h

Neverovatna priča se dogodila u Hramu Svetog Save dan pred utakmicu Crvene zvezde protiv Spartaka iz Trnave u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sveštenici Hrama su pronašli novčanik u samom sklopu Hrama i kada su ga otvorili shvatili su da je ukraden, pošto u njemu nije bilo novca, međutim, ostala su sva lična dokumenta.

Među njima bila je i članska karta i sezonska ulaznica za mečeve Crvene zvezde, što im je dalo do znanja da je neko opljačkao navijača crveno-belih.

Zvezda bi večeras trebalo da obezbedi kapital pred revanš u Slovačkoj, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Spartak Trnava.

Međutim, umesto da novčanik odnesu u policiju, otac Dragan se setio da srpski klub u utorak igra prvi meč protiv Spartaka na svom stadionu, i da ako bi odneli novčanik policiji, čitava procedura pronalaženja vlasnika bi trajala predugo, pa tako on verovatno ne bi uspeo sve da završi i da stigne na vreme za utakmicu.

Navijač Crvene zvezde kome je vraćen ukradeni novčanik
Navijač Crvene zvezde kome je vraćen ukradeni novčanik foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Zbog toga su kontaktirali direktno klub i rešili da preko broja članske karte pronađu opljačkanog zvezdaša i vrate mu novčanik, a sve kako bi on uspeo da stigne na vreme za meč.

- Znali smo da je u utorak veoma bitna utakmica za Zvezdu, pa smo 'okrenuli' marketing službu crveno-belih i po broju članske karte tražili da dobijemo kontakt telefon osobe koja je vlasnik iste. Stupili smo u kontakt sa njim. Navijač je došao u ponedeljak uveče da uzme ovo - ispričao je otac Dragan.

Naravno, vlasnik je vrlo brzo pronađen i kontaktiran.

- Novčanik mi je nestao pre par dana i neverovatno je sve ovo. Mnogo sam se obradovao pozivu sveštenika Dragana - ispričao je navijač Zvezde.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.