LUKAVSTVO TRENERA SPARTAK TRNAVE! Probao je stari trik protiv Crvene zvezde, ali teško da to može da mu prođe... (FOTO)
Foto: EPA/Lezsek Szymanski

GDE ĆEŠ S TIM IZJAVAMA?!

LUKAVSTVO TRENERA SPARTAK TRNAVE! Probao je stari trik protiv Crvene zvezde, ali teško da to može da mu prođe... (FOTO)

Tako mlad, a tako pokvaren...

Objavljeno:

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Latal (48) je na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić, dan pre meča protiv Crvene zvezde, rekao da je šampion Srbije izraziti favorit za plasman u plej-of za plasman u Ligu šampiona.

Češki stručnjak je svestan da je Zvezda kvalitetnija ekipa, sa većim izborom igrača.

- Crvena zvezda je izraziti favorit, a naš cilj sutra je da postignemo što bolji rezultat koji će nam u revanšu omogućiti kakvu-takvu šansu da se borimo za prolazak u drugi krug. Svi znaju kakva je atmosfera ovde, razgovarao sam sa igračima o tome. Spremni smo, to nam je bila motivacija, jer nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Izlazimo na teren bez pritiska. Ovo je za nas praznik, uživaćemo sutra u atmosferi - rekao je Latal.

Spartak Trnava
Spartak Trnava foto: EPA/Lezsek Szymanski

Naglasio je da nije sve u prednosti domaćeg terena.

- Da se prvi meč igrao u Trnavi, takođe bi bio rasprodat stadion i takođe bismo morali da tražimo svoju šansu. Ovo je poslednja faza i ovaj dvomeč donosi jesen u Evropi. Mi nismo postizali mnogo golova, a i slabije igramo u prvenstvu. To je zato što nemamo širok igrački sastav i ne možemo da igramo na dva fronta. Ali, motivacija za evropske mečeve je velika, kao što je bilo protiv Legije. Ponavljam, probaćemo da ostvarimo što bolji rezultat, ali Zvezda je veliki favorit u dvomeču.

Mora se reći, Latai je veoma prepreden, pokušao je staru, dobro poznatu foru, sklanjanja pritiska sa svojih i prebacivanje istog na fudbalere Zvezde.

BONUS VIDEO ZLATNA DECA STIGLA U SRBIJU: Mladi košarkaši doneli pehar šampiona Evrope u Beograd

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.