DELIJE, VREME JE DA POKAŽETE KO STE! Vaš huk protiv Trnave mora biti jači nego ikad, jer... VAŽNO JE! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Euforijo, gde si?!

DELIJE, VREME JE DA POKAŽETE KO STE! Vaš huk protiv Trnave mora biti jači nego ikad, jer... VAŽNO JE! (VIDEO)

Cena ulaznica je 700 dinara za severnu tribinu, 1.200 za istok i 1.500 dinara za zapad, a blagajne Zvezdinog stadiona biće otvorene na dan utakmice od 10 časova pa sve do početka meča

Objavljeno:

Delije, vreme je za vas... Izabranici Vladana Milojevića uradili su veliki deo posla, pošto ih samo dvomeč sa Spartakom iz Trmave deli od plasmana u Evropu i sada navijači Crvene zvezde imaju priliku da pokažu koliko vole svoj klub.

Pored izvanredne igre crveno-belih i rutinskog plasmana u treće kolo kvalifikacija za Lige šampiona deluje da kod navijača Zvedzde nije probuđena euforija kakva je karakteristična za klub sa Topčiderskog brda.

Umele su Delije da napune Marakanu kada nije išlo, kada je titula bila kilometrima daleko, dolazilo ih je 45 hiljada na utakmice domaćeg prvenstva, ali u susretu sa litvanskom Suduvom stadion "Rajko Mitić" bio je daleko od punog. Samo 23 hiljade Zvezdaša na utakmici od koje zavisi plasman u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, nije ono na šta su nas najbolji navijači sa ovih prostora navikli.

Meč sa Spartakom može da donese crveno-belima ogromnih šest miliona evra, ali što je svakako mnogo bitnije za navijače nekadašnjeg šampiona Evrope, Zvezda ukoliko bude bila bolja od slovačkog prvaka osiguraće plasman u Ligu Evrope i biće na korak od istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

Marakana je prethodne sezone bila najposećeniji stadion, ali poseta nije bila srazmerna dešavanjima na terenu. Milojevićeva mašinerija prošetala se domaćim prvenstvom, prezimila u Evropi posle 25 godina i upisala se zlatnim slovima u istorijiu Crvene zvezde, a navijači su punili tribine samo na utakmicama Lige Evrope.

Dovoljno je razloga da odete u Ljutice Bogdana i da kupite svoju kartu, Vladan Milojević i njegovi ratnici su pokazali kako se bori za Zvezdin grb.

Zaslužili su crveno-beli krcatu Marakanu, zaslužili su da svaki Zvezdaš ostavi glas na tribini i da zajedno nastave da veruju i sanjaju da će u septembru na stadionu "Rajko Mitić" gostovati klubovi poptu Barse, Reala, Liverpula i drugih evropskih velikana.

Cena ulaznica je 700 dinara za severnu tribinu, 1.200 za istok i 1.500 dinara za zapad, a blagajne Zvezdinog stadiona biće otvorene na dan utakmice od 10 časova pa sve do početka meča.

BONUS VIDEO: Delije i Invalidi zajedno pevaju za Krajinu na dan obeležavanja Oluje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.