VLADAN MILOJEVIĆ DAO NOVINARIMA NASLOV PRED SPARTAK: Trener Zvezde je rekao da ovu njegovu poruku moraju svi da čuju!
Foto: Beta/Branislav Božić

Da vidi kako je nama

VLADAN MILOJEVIĆ DAO NOVINARIMA NASLOV PRED SPARTAK: Trener Zvezde je rekao da ovu njegovu poruku moraju svi da čuju!

Strateg srpskog šampiona je rekao da je glavna stvar pred mečeve sa Slovacima da navijači dođu u što većem broju, jer je to neophodno njegovom timu

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da Spartak Trnava zaslužuje veliko poštovanje i da očekuje veliku borbu za plasman u baraž za Ligu šampiona.

- Čeka nas ništa lakša ili teža utakmica od prethodne. Ovo su utakmice Lige šampiona. Igraćemo sa šampionom Slovačke koji iziskuje veliko poštovanje. Spremaćemo se kao i do sada za jaku i borbenu utakmicu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u utorak 20.30 dočekati Spartak Trnavu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Potencijalni rivali u baražu za plasman u grupnu fazu biće Salcburg ili Škendija, a Milojević nije želeo da govori o tome, uz reči da ne bira protivnike i: "Kako vreme prolazi, svi protivnici su za poštovanje".

Trener crveno-belih poštuje Spartak, za koju je rekao da je "ekipa savremenog fudbala" sa posebnim stilom igre.

Konferencija Vladana Milojevića pred meč sa Spartakom iz Trnave
Konferencija Vladana Milojevića pred meč sa Spartakom iz Trnave foto: Espreso

- Imaju sve ono čemu svi težimo. Protivnik koji je dominirao u obe utakmice sa Legijom, koja je na papiru bila favorit. To je očigledno veoma dobro selektovana ekipa. Većina igrača potiče iz Trnave i to je lokal-patriotski klub. Veoma dobro su vođeni i u svakom trenutku se vidi šta hoće na terenu - kazao je Milojević.

Naveo je da Spartak nije menjao tim od prošle sezone, sa igračima koji su većinom ponikli u tom klubu, bez mnogo stranaca.

- Moramo da budemo jako oprezni, kao što smo u svakoj utakmici, bez obzira na to protiv koga igramo - dodao je Vladan Milojević.

Vladan Milojević poručuje da njegovi igrači moraju biti jako oprezni
Vladan Milojević poručuje da njegovi igrači moraju biti jako oprezni foto: Espreso

On je istakao da Zvezdu "neće zavarati" loša pozicija Spartaka u prvenstvu Slovačke.

- Neće nas to zavarati. Očigledno je da imaju cilj, evropska takmičenja i da su bacili sve karte na Evropu. Imali su mnogo rotacija u prvenstvu. Slovačko prvenstvo je takvo da se igra direktan, brz fudbal, sa mnogo tranzicija. Veoma dobro prvenstvo - rekao je Milojević.

Trener Zvezde nije saglasan sa tim da je njegova ekipa favorit protiv Spartaka. Problema sa zdravljem imao je Srđan Babić, koji je bio prehlađen i imao visoku temperaturu, ali će Milojević moći da računa na njega, kao i na sve ostale igrače.

-

Vladan Milojević poručuje da su dueli sa Spartakom kao u Ligi šampiona
Vladan Milojević poručuje da su dueli sa Spartakom kao u Ligi šampiona foto: Starsport©

Imam neograničeno poverenje u igrače, dosta dobro su me upoznali. Znaju svoje zadatke, šta treba da urade. Što se tiče strelaca, nikad pred utakmicu možete da znate ko će dati gol. Svako ima svoje zadatke i veoma je dobro za samopouzdanje kada napadači daju gol - rekao je trener crveno-belih.

Kada je reč o narednom prvenstvenom duelu sa Spartak Suboticom u Superligi Srbije, Milojević nije želeo da kaže da li bi više voleo da se on igra ili bude odložen.

Vladan Milojević i njegov glavni adut Nemanja Radonjić
Vladan Milojević i njegov glavni adut Nemanja Radonjić foto: Starsport©

- Nemam dilemu, šta bude u interesu srpskog fudbala, to je pitanje za Savez. Ako oni smatraju da treba da igramo u nedelju, igraćemo u nedelju. Nije to pitanje za mene, zadržaću mišljenje. Ne želim da trošim energiju na nešto za šta se ne pitam, tako da nije bitno šta mislim, ništa ne mogu da promenim - rekao je Milojević.

Poželeo je pun stadion jer je "mnogo bolje kada se igra u takvom ambijentu", a igrači će dati sve od sebe i boriti se za svaku loptu i "ostaviti srce na terenu" .

Upitan koji bi naslov stavio za izveštaj sa ove konferencije za novinare, Milojević je naveo: "Dođite svi na Marakanu sutra, u što većem broju".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.