ZVEZDA MI JE OMILJENI KLUB! Stigla poruka iz Salzburga posle žreba za 4. kolo kvalifikacija! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

GOLMAN POREKLOM IZ BIJELJINE

ZVEZDA MI JE OMILJENI KLUB! Stigla poruka iz Salzburga posle žreba za 4. kolo kvalifikacija! (VIDEO)

On se odlučio da brani za Austriju čiji pasoš već poseduje, a sada bi mogao da se susretne sa timom iz zemlje iz koje potiče njegov gen

Objavljeno:

Ukoliko Crvena zvezda eliminiše Spartak iz Trnave za grupnu fazu Lige šampiona boriće se protiv Salcburga ili Škendije.

Klub iz Austrije veliki je favorit protiv makedonskog kluba, dok je srpski šampion favorit protiv Spartaka iz Trnave. Međutim, prvi golman Salcburga Cican Stanković nije želeo da prokomentariše ishod žreba.

- Korak po korak, biću spreman za pitanja tek ako prođemo treće kolo! - rekao je Cican Stanković za BUTASPORT.RS.

Cican Stanković je golman koji je rođen u Bijeljini 1992. godine. On se odlučio da brani za Austriju čiji pasoš već poseduje. Stanković je pre tri meseca za ovaj sportski portal otkrio kako je doneo tu odluku.

- U Austriji sam napravio prve fudbalske korake i imam osećaj da me njihov narod prihvata. Poziv Srbije nikad nije stigao. Naravno, da mi je žao zbog toga, jer sam pre nekoliko godina iskazao želju da bih voleo da igram za Srbiju. Nisam se savetovao sa Arnautovićem i Dragovićem, doneo sam sam odluku. Nadam se da ću dobiti šansu da branim za Austriju u narednih tri susreta, ali na meni je da je zaslužim. Nemam posebnu želju za debi, svaka utakmica ima isti značaj - rekao je Cican Stanković tada za BUTASPORT.RS.

Cican je 2014. godine gostovao na Banovom brdu kada je njegov bivši klub Gridig eliminisao Čukarički. On je u izjavi za naš portal tada rekao da navija za Crvenu zvezdu, ali da nema nemeru da se oproba u srpskom fudbalu.

- Zvezda mi je omiljeni klub u Srbiji i pratim sva dešavanja o crveno-belima, ali nemam nameru da igram za neki sprski klub u budućnosti. Jer su mi prvo u Austriju uslovi odlični i želim da igram u jačoj ligi kao što su nemačka Bundesliga ili Serija A. - rekao je.

BONUS VIDEO: Delije i Invalidi zajedno pevaju za Krajinu na dan obeležavanja Oluje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.