GOJKO KAČAR SE NE VRAĆA U SRBIJU: Zagrejani su bili i Večiti i Voša, ali ovo je njegov novi klub! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

NIšta od pOVRATKA

GOJKO KAČAR SE NE VRAĆA U SRBIJU: Zagrejani su bili i Večiti i Voša, ali ovo je njegov novi klub! (FOTO) (VIDEO)

Nekada su bili zainteresovani i Partizan i Zvezda

Objavljeno:

Bivši kapiten Vojvodine i reprezentativac Srbije Gojko Kačar neće se vratiti u Vojvodinu, iako je bilo takvih nagoveštaja prethodnih meseci.

Igrač za koga su interesovanje nekada pokazivali i Partizan i Crvena zvezda, karijeru će nastaviti u Anortozisu sa Kipra.

Uprkos tome što je prekinuo saradnju sa Augzburgom i što je poslednjih mesec dana trenirao u Novom Sadu, Kačar je ipak rešio da se oproba na mediteranskom ostrvu.

Čelnici Anortozisa žele snažnog veznog igrača koji može da igra i na mestu štopera. Pregovori su u poodmakloj fazi i uskoro bi trebalo da se zna njihov rezultat. Strateg kiparskog kluba Roni Levi veruje da bi sa igračem Kačarevog kalibra mogao da se bori za titulu i prekine dominaciju Apoela u domaćem prvenstvu.

Pored Vojvodine i Augzburga, Kačar je još nastupao za Hertu, Hamburger i japanski Serezo. U nemačkom šampionatu je proveo sedam godina. Ukoliko postigne dogovor sa Kipranima, saigrači će mu biti portugalski golman Mario Falguiras, Hrvati Gordon Šildenfild i Danijel Pjanić i Gruzijac Nika Kačarava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.