TRAVELLAND SENZACIJA! LETUJTE U POPULARNIM PORTO CARRAS HOTELIMA PO CENAMA SNIŽENIM I DO 57%!!
Foto: Promo

veliki popust

TRAVELLAND SENZACIJA! LETUJTE U POPULARNIM PORTO CARRAS HOTELIMA PO CENAMA SNIŽENIM I DO 57%!!

Agencija "Travelland" radi i nedeljom

Objavljeno: 14:14h

I dalje ste u potrazi za kvalitetnim smeštajem za letovanje u Grčkoj? Senzacionalnu ,,Travellandovu’’ ponudu ne smete propustiti jer uz nju, letovanje u luksuznim Porto Carras hotelima, možete sebi priuštiti uz popuste do čak 57%!

Preko 20 godina ,,Travelland'' uspešno organizuje nezaboravna porodična letovanja u Grčkoj a ove godine u jednom baš takvom odmoru možete uživati i vi i to uz velike popuste za najatraktivnije hotele na egejskoj obali.

Premda po površini teritorije nije tako velika, Grčka, ipak na listi država sa najdužim obalama sveta, zauzima čak 12 mesto. Ona je i najstarija država Starog Kontinenta, temelj evropske kulture i civilizacije. Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, ova zemlja predstavlja pravi evropski dragulj. Najpopularnije letovalište Halkidikija - Neos Marmaras je smešten na svega 135 kilometara od Soluna, na zapadnoj obali Sitonije. Iako je nastalo potpuno spontano, na samom početku XX veka, razvilo se u veoma posećen turistički centar, bogat velikim broj skrivenih plaža i uvala, čistim morem i dobrim noćni životom koji su ga učinili veoma posećenim. U njegovoj blizini se nalazi jedan od najluksuznijih i najlepših hotelskih kompleksa u Grčkoj - Porto Carras.

foto: Promo

Na jednoj od mnogobrojnih, očaravajućih plaža Sitonije, pozicionirani su hoteli Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, oba iz kategorije 5 zvezdica. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja i spadaju u najluksuznije hotele u Grčkoj. Impozantna marina, vinograd sa vinarijom, golf tereni, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazeni sa slatkom i slanom vodom..sve to i još mnogo toga krasi Porto Carras Grand Resort. Ove hotele posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za zabavan i bezbrižan odmor najmlađih.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Elegantan nameštaj krasi luksuzno opremljene sobe a poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na pučinu kroz Toroneos zaliv ili pak na terene za golf. Vrhunski spa centar hotela nudi ekskluzivne talasoterapijske tretmane, hamam, saunu, zatvoreni bazen, frizerski salon i salu za fitnes. U restoranima hotela Porto Carras resorta služe se jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata više barova, smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu.

foto: Promo
foto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland'' traju velika sniženja pa tako u Porto Carras-u možete letovati uz velike popuste! Za smeštaj u Sithonia hotelu ,,Travelland'' je pripremio do čak 57% popusta a za smeštaj u Meliton hotelu do 50% popusta!

Ipak, iz ,,Travellanda '' upozoravaju da je interesovanje za Meliton i Sithonia hotele veliko te ne čekajte već što pre rezervišite svoj idealan smeštaj.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.

Agencija "Travelland" radi i nedeljom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.