MI, BRE, MORAMO DA STVORIMO 10 ŠANSI! Povratnik Lola Smiljanić hoće iz kože da iskoči, emocije ga cepale zbog kiksa Partizana!
Foto: Starsport©

Doživeo vrlo emotivno

MI, BRE, MORAMO DA STVORIMO 10 ŠANSI! Povratnik Lola Smiljanić hoće iz kože da iskoči, emocije ga cepale zbog kiksa Partizana!

Iskusni vezista je bio veoma razočaran što u svom prvom meču po povratku u Humsku nije slavio pobedu

Objavljeno: 08:46h

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je da povratnički debi u dresu crno-belih nije bio kakav je želeo, kao i da je "želeo iz kože da iskoči" što njegova ekipa protiv Mladosti nije postigla gol.

- Mislim da smo izgledali dobro, ali moramo više šansi da stvaramo. Pritiskali smo protivnika i stvarno smo dali sve od sebe, ne mogu da zamerim ništa nikome na borbenosti i zalaganju, ali moramo više da pritiskamo napred i da stvaramo šanse. To nam je najveći problem, pozadi smo delovali dobro. Partizan mora da igra napadački i da postiže golove, pogotovo na svom stadionu, gde mora najmanje 10 šansi da stvori, jer tako smo svi učeni - rekao je Smiljanić novinarima posle utakmice.

Utakmica između Partizana i Mladosti bila je prva po povratku Smiljanića u Partizan, a on je kazao da mu je mnogo teško što ekipa nije postigla gol i pobedila.

- Moja osećanja su ovde uvek velika i emocije su bile mnogo jake. Toliko sam želeo da postignemo gol, na kraju sam hteo iz svoje kože da iskočim, ali dešava se, nije prvi put. Žao mi je što nismo pobedili na mom dolasku posle toliko godina - kazao je Smiljanić.

Partizan je odigrao samo 0:0 protiv Mladosti
Partizan je odigrao samo 0:0 protiv Mladosti foto: Starsport©

On je kazao da se ekipa sada okreće takmičenju u kvalifikacijma za Ligu Evropa, jer kako je rekao, "mnogo bitno" da se dođe do dobrog rezultata.

- Ovo moramo da zaboravimo, idemo dalje, treba da se bodrimo, možemo da poboljšamo igru, pogotovo u napadu - rekao je Smiljanić.

Zoran Bata Mirković je ovaj meč posmatrao iz lože stadiona
Zoran Bata Mirković je ovaj meč posmatrao iz lože stadiona foto: Starsport©

Novi trener Partizana Zoran Mirković je na svom predstavljanju kazao da je psihologija ekipa najveći problem, a novinare je zanimalo kako njemu deluje atmosfera u svlačionici.

- Kada nema rezultata, ne može atmosfera da bude na nivou, ali pokušavamo da je održimo, jer znamo da je početak sezone i ima mnogo utakmica pred nama. Evropa nam sada otvara put da nastavimo ovim tempom i da mnogo više damo u napadu, jer svi to očekuju od nas i sami sebi očekujemo od sebe. Nismo lepo otvorili sezonu što se tiče prvenstva, jer je već 'minus pet', ali idemo dalje - rekao je Smiljanić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.