HTELI BATI DA POKLONE POBEDU, ALI... Srljali smo, igrači nisu bili na onom nivou koji se očekuje!
Foto: Starsport©

oglasio se lazetić

HTELI BATI DA POKLONE POBEDU, ALI... Srljali smo, igrači nisu bili na onom nivou koji se očekuje!

Parni valjak ponovo razočarao, novi trener Bata Mirković meč gledao iz lože

Objavljeno:

Vicešampion Srbije je opet kiksirao, pa je ostao bez dva boda u borbi za titulu, već sada kaska za šampionom iz prošle sezone pet poena.

Partizan je razočarao, ovoga puta na svom terenu, i nisu uspeli da pobede Mladost iz Lučana na svom stadionu, utakmica je završena 0:0.

Ekipa Partizana je tokom prvog poluvremena dominirala, ulazila u šanse, ali nije uspela da postigne pogodak protiv jake odbrane ekipe iz Lučana.

- Nismo zadovoljni, utakmica može da se podeli na prvo poluvreme u kom smo dominirali i imali šanse, dok smo u drugom srljali bez potrebe. Žurili smo da što pre damo gol i to nas je koštalo. Igrači nisu bili na onom nivou na kom mogu dosta da pokažu. Sa druge strane, ima pozitivnih stvari. Želeli smo Bati da poklonimo pobedu, ali nismo uspeli. Ostaje nam da se spremimo za meč sa Nordsjelandom u četvrtak - izjavio je Žarko Lazetić koji je ovaj meč vodio ekipu.

Novi trener Zoran Bata Mirković će na klupi "Parnog valjka" debitovati u Danskoj protiv Nordsjelanda u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Novi trener Partizana Zoran Bata Mirković(Desno)
Novi trener Partizana Zoran Bata Mirković(Desno) foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.