GOSPODINE BRIH, VIDESTE LI OVO?! Sudija nije ni imao pravi VAR, ali ga je iskoristio! To ga je sprečilo da napravi grešku karijere! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

BRAVO

GOSPODINE BRIH, VIDESTE LI OVO?! Sudija nije ni imao pravi VAR, ali ga je iskoristio! To ga je sprečilo da napravi grešku karijere! (VIDEO)

Kamermane, svaka čast za potez!

Objavljeno:

Svi smo se iznervirali kada nemački sudija Feliks Brih nije svirao penal nad Aleksandrom Mitrovićem, a nije hteo ni da pogleda VAR, u utakmici sa Švajcarskom (1:2 poraz naših).

Iako je imao asistenciju čak pet arbitara iz studija, te svojih pomoćnika, a i fantastičnu pokrivenost kamerama, on nije želeo da ih posluša, već je samo odmahnuo rukama i naljutio Srbiju jednom za svagda.

Šteta da se ova utakmica peruanskog Kupa nije odigrala pred Svetsko prvenstvo, jer bi onda Brih možda i naučio kako treba postupati sa video snimcima utakmica, pa makar oni bili i na "seoskim terenima".

Na priloženom video snimku mogli ste da pogledate kako je sudija majstorski promenio svoju odluku, i priznao gol zato iako je lopta prošla kroz mrežu i napustila je, pa je delovalo da pogotka nema.

Podsetimo se i situacije kada je upravo Feliks Brih umalo priznao gol Štefanu Kislingu, kada je ovaj u dresu Bajera iz Leverkuzena zatresao mrežu sa spoljne strane, ali je zbog rupe u istoj lopta prešla gol liniju.

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.