RAT U LEGIJI POSLE PORAZA OD SPARTAKA: Miroslav Radović opleo po hrvatskom treneru, hoće li mu komšija ikad oprostiti OVE REČI?! (VIDEO)
Foto: AP

PAKAO U POLJSKOJ

RAT U LEGIJI POSLE PORAZA OD SPARTAKA: Miroslav Radović opleo po hrvatskom treneru, hoće li mu komšija ikad oprostiti OVE REČI?! (VIDEO)

Nije im lako... Prvo dijareja, pa onda i ovo!

Objavljeno:

Legija iz Varšave je poražena od ekipe Spartak Trnave u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (bolji iz ovog duela ide na Crvenu zvezdu), a u timu iz glavnog grada Poljske problemi posle toga nižu se kao na traci.

Prvo je trener izašao u javnost sa neverovatnim izlaganjem.

A, onda , ikona kluba Miroslav Radović opleo je po "treneru, bogu i narodu"...

- Igrali smo bez ideje, nismo znali kako da napadnemo, kako da igramo. To je problem. Nije Spartak toliko dobar koliko smo mi bili loši - grmi Radović.

Miroslav Radović sa igračima Legije
Miroslav Radović sa igračima Legije foto: Reuters

Konkretno po treneru i sistemu 3-5-2 koji nije po ukusu svlačionice.

- Trener bira formaciju i mi moramo da se prilagodimo, ali loše smo se kretali u odbrani, ostavljali protivničku previše prostora. Izgledamo slabo kad nemamo loptu. Iskren da budem, ako mene pitate, radije bih igrao sa četvoricom pozadi.

Ipak, uverava Radović da ekipa nije svesno minirala trenera, a nije on jedini krivac.

- Previše promena svake godine. Previše ljudi dođe i ode. Pogledajte Viktoriju Plzenj samo. Ima verovano duplo manji budžet, a poslednjih šest godina igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. I uvek isti igrači. A ovde, svaki prelazni rok šest do 12 novih.

Ovog leta, između ostalih, stigli sui Žoze Kante i Karlitos, prošle sezone najbolji strelac Poljske, ali u dresu Visle iz Krakova. Nije Radović impresioniran.

- Nemojte da me shvatite pogrešno, ali nije Legija isto što i Visla Krakov ili Visla Plok - bez dlake na jeziku će Radović.

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.